RTX 4080 Super ekran kartı hangi marka alınmalı?

Bütçe
50000
Hocam 5000 serisi Nvidia nın en güclü kartları olucak şu anki en büyük oyunları çok rahat 4 k 2k yüksek fps lerden oynatabilicek
Tamam ama ben 4080 alırım 5000 serisi ne alaka?
5000 serisi 4080 ile Aynı fiyat ile mi çıkar?

Neredeyse o fiyatlarda olacak ve çok daha güclü cıkmasını bekleyin test videolarından anlars8nız zaten.

4070 Ti fg kapalı 3090'ı tokatlıyor. Bir de fg açınca FPS 1.5-2 kat civarı artıyor. Bu kadar şeyi yaparken bir de çok daha az güç tüketiyor. Bunların yanında da yeni mimari, ekstra özellikler ve daha güncel olması da yemeğin yanında tatlısı oluyor.

Abooooov yoruma gel :ddDD

Adam MSI ın flagship modelini 3.sıraya koymuş, orta sınıf modeli 2.sıraya sonra da ''bana göre en iyileri'' yazmış

Ajhajsdhasdhas bu adam ile donanım tartışıyoruz
Bakıyorum baya hayran olmuşsun kardeş işi gücü bıraktın benimi takip ediyorsun. Sende gerçekten çok ciddi bir anlama kıtlığı var. Ben oradaki modelleri kendi tasarım zevkime ve tercihime göre sıraladım ama yinede sen bilirsin. Aferin beni takip etmeye devam et nede olsa öğrenecek çok şeyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…