RTX 4080 Super ekran kartlı sistem önerisi

berat312521

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4080 Super'li bir sistem toplamayı planlıyorum, aklımda olan bir sistem var fakat buna benzer bir sistemi en ucuz nerede bulabilirim onu arıyorum.

Aklımdaki sistem:
Ryzen 7 7900x3D.
ASUS TUF Gaming X670-E Plus.
DDR5 32 GB G.Skill 6000MHz CL36 (2x16)
Samsung 990 Pro 1TB.
RTX 4080 Super (marka çok da fark etmiyor bence)
Thermaltake GF 80+ Gold 850W.
ASUS TUF Gaming LC II 360mm.

Bu tür bir sistem toplamayı planlıyorum. Sistem hakkında önerileriniz ve alabileceğim normalden cok pahalı olmayıp güvenilir olan bir site biliyorsanız önerebilirsiniz. Her parçayı 1 siteden (PC toplama sihirbazı vb.) Mi almak daha mantıklı yoksa farklı sitelerden alıp kendim toplamak mı onu da bilemedim.
Teşekkürler.
Edit: (genellikle oyun için)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4080 Super'li bir sistem toplamayı planlıyorum, aklımda olan bir sistem var fakat buna benzer bir sistemi en ucuz nerede bulabilirim onu arıyorum.

Aklımdaki sistem:
Ryzen 7 7900x3D.
ASUS TUF Gaming X670-E Plus.
DDR5 32 GB G.Skill 6000MHz CL36 (2x16)
Samsung 990 Pro 1TB.
RTX 4080 Super (marka çok da fark etmiyor bence)
Thermaltake GF 80+ Gold 850W.
ASUS TUF Gaming LC II 360mm.

Bu tür bir sistem toplamayı planlıyorum. Sistem hakkında önerileriniz ve alabileceğim normalden cok pahalı olmayıp güvenilir olan bir site biliyorsanız önerebilirsiniz. Her parçayı 1 siteden (PC toplama sihirbazı vb.) Mi almak daha mantıklı yoksa farklı sitelerden alıp kendim toplamak mı onu da bilemedim.
Teşekkürler.
Oyun için mi topluyorsunuz?

Hocam genellikle oyun için, ileride render işine falan da girebilirim ama şu anlık genelde oyun için topluyorum.
O durumda 7800x3d alın, sıvı soğutmayı daha ucuz (Arctic Liquid Freezer III olabilir mesela) bişey alabilirsiniz.

7800x3D yeterince besler mi 4080 Super'i? Sorduğum bir takım kişiler 7800x3D yeterince besleyemeyebilir demişti ondan 7900x3D'ye karar vermiştim.
7800x3d beslemezse 7900x3d hiç besleyemez zaten, daha kötü 7800x3d. 4090 bile besliyor 7800x3d öyle diyeyim.

Ben de 7800x3D var. Yeterince besleyemez miymiş? Hocam aman diyeyim gülerler :D dünyanın en iyi işlemcilerinden birisi. İlk etap bütçeni yaz, 4080 istediğini belirt. Ona göre sistem önersinler.

Hocam 4080 Super istediğimi belirttim, bütçe konusunda bir sıkıntım yok. 4080 Super etrafına kurulu, en az 5-6 sene başım ağrımadan kullanabileceğim bir sistem arıyorum. En sonunda bulabildiğim sistemleri hem fiyat hem de performans bakımından karşılaştırarak öyle karar vermeyi düşünüyorum. Şu an kesin bir bütçem yok, ama 105 civarını geçmeyecek bir toplama sistem düşünüyordum. Hazırlara güvenmekte zorluk çekiyorum. Adam diyor ki 80k ya 4080 Super'li sistem, içinde adını bilmediğim duymadığım 4 farklı markadan RAM PSU vb, en son 12 sene önce duyduğum INNO3D bile gördüm hazır sistemlerde.

Hocam 4080 Super istediğimi belirttim, bütçe konusunda bir sıkıntım yok. 4080 Super etrafına kurulu, en az 5-6 sene başım ağrımadan kullanabileceğim bir sistem arıyorum. En sonunda bulabildiğim sistemleri hem fiyat hem de performans bakımından karşılaştırarak öyle karar vermeyi düşünüyorum. Şu an kesin bir bütçem yok, ama 105 civarını geçmeyecek bir toplama sistem düşünüyordum. Hazırlara güvenmekte zorluk çekiyorum. Adam diyor ki 80k ya 4080 Super'li sistem, içinde adını bilmediğim duymadığım 4 farklı markadan RAM PSU vb, en son 12 sene önce duyduğum INNO3D bile gördüm hazır sistemlerde.
INNO3D kötü bir ekran kartı markası değil. Muhtemelen size tuhaf gelmiş olabilir marka hocam. 12 sene önce duyup,bugün halen satıyor düşünün. Araştırıp size önereceğim. 'Hazır sistemlere güvenebilirsiniz.' bir çok insan alıyor. Tanıdıklarım dahil,önemli olan satın aldığınız site.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı