Halihazırda FSP Hydro G PRO 750W modelini kullanıyorum. 4080 Super ekran kartım dönüştürücü ile kullanıyorum fakat bazı yerlerde 12VHPWR kablosu dönüştürücüye nazaran daha verimli olacağı söylenmiş, yani kısaca PSU değiştirmeme gerek var mı?
Halihazırda FSP Hydro G PRO 750W modelini kullanıyorum. 4080 Super ekran kartım dönüştürücü ile kullanıyorum fakat bazı yerlerde 12VHPWR kablosu dönüştürücüye nazaran daha verimli olacağı söylenmiş, yani kısaca PSU değiştirmeme gerek var mı?
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.267,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.267,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elinizdeki PSU zaten kaliteli bir model. 4080 Super de montajıni düzgun yaptıysaniz dönüşturücü ile sorunsuz beslenebilir. Boşuna masraf yapmanıza pek de gerek yok.
Ekran kartı üzerindeki ve kablodaki tüm soketlerin tam olarak oturduğundan eminseniz, çok da gerekli değil. Sonuçta elinizdeki PSU kaliteli bir model.
İçim rahat etmez diyorsaniz. Hydro G Pro uyumlu PCI-e 6+2 pinden 12VHPWR'ye çeviren kablo alıp, direkt PSU'nun çıkışlarıni kullanarak tek kablo ile işi çözebilirsiniz. Yalnız bu kabloyu yurtiçinde bulmak biraz zor.