VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Şunu tercih etmen daha mantıklı olur.
RAM'i 16+16 6000mhz cl 36 olanı seç +2190 lira olan.
Anakartı da +1510 lira olan Asus Prime anakart ile değiştir.
Galax'ın soğutma performansı çok daha iyi diye biliyorum. PSU konusunda çok daha iyi bu sistem birde SSD'si de çok daha iyi senin attığından hem de daha ucuza geliyor.
RAM olarak Lexar Ares RGB 2x16 6400mhz CL32,
PSU olarak FSP Hydro G Pro 1000W Gold,
SSD olarak Kingston Renegade 1TB,
AiO olarak Thermalright Aqua Elite 360mm takın.
Mis gibi uzun süre kullanılacak kaliteli bir sistem olur.
VULCAN-4080SUPER Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Galax'ın soğutma performansı çok daha iyi diye biliyorum. PSU konusunda çok daha iyi bu sistem birde SSD'si de çok daha iyi senin attığından hem de daha ucuza geliyor.
RAM olarak Lexar Ares RGB 2x16 6400mhz CL32,
PSU olarak FSP Hydro G Pro 1000W Gold,
SSD olarak Kingston Renegade 1TB,
AiO olarak Thermalright Aqua Elite 360mm takın.
Mis gibi uzun süre kullanılacak kaliteli bir sistem olur.
www.gaming.gen.tr
360 MM sıvı soğutma takacaksan sistemle gelen kasa uyumlu değil maksimum 280cm destekliyor, alabilirsin kasa hakkında yorumlar bayağı olumlu sistemle normal fiyatının yarısından alabiliyormuşsun. İncelemelerine bakınca da bayağı güzel kasa gibi duruyor.