RTX 4080 Super sistem alınır mı?

Sistem güzel ama 5080 şu an aşırı pahalı bence. Biraz süre geçtikten sonra 5080 almak daha iyi gibi geldi bana.

İşte birkaç hafta önce 55 falandır sanırım o haliyle 92 bine toplanabilecek en iyi sistemi toplamıştım bir arkadaşa yine de 5080 altına düşmemesini isterim konu sahibi arkadaşın bu bütçede 5080 en iyisi olur.

Vergisiyle beraber ne kadar olur veya Amazon'dan gelirken bir sıkıntı yaşarmı sahte olma gibi.

Hayır vergi dahil fiyat zaten dostum Amazon TR'den geliyor ve sahte olma ihtimali yok neredeyse Amazon'dan 1 ay iade imkanı sana kesinlikle sunuyor diye biliyorum için rahat olsun o konuda.

Kanka 16 GB RAM yetersiz kalabiliyor ama şu anlık ideal istersen ileride 32 GB veya 64'e çıkarabilirsin ama şu anlık iyi ayrıca sistemde güzel bence al.

4080Super bütçeye sığsın diye diğer parçalardan çok kısılmış hocam. 4070TiSuper'e düşülüp daha dengeli bir sistem dizilebilir diye düşünüyorum.

Bu sistemi 85 bin e topladım bu civarlarda olursa çok iyi olur
5070Ti'ın piyasaya inmesini bekle. 5070ti bir Hazır sistemler ile satın alırsın, belki 5080 hazır sistem alabilirsin fakat toplama olarak bütçen yetmez, hazır sistemler ile fiyat indirimi fazla oluyor parayı beklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…