RTX 4080 Super sistem için monitör önerisi

Atakan159

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM 16GB(8x2) 3600Mhz
Ekran kartı RTX 3070 Ti
Anakart B550M DS3H
İşlemci Ryzen 5 5600
RTX 4080 Super - R7 7800x3Dli bir sistem almayı planlıyorum.
Böyle bir sistemde 2K mı 4K mı tercih etmeliyim?
Yüksek grafikli oyunları en yüksek ayarlarda en az 80-90 FPS ve üstünde oynamak istiyorum. 4K da mümkün olur mu?

4k için şuan beklentilerinizi karşılayabilir. uzun süre kullanırım derseniz 2k da sizi 12 yıl götürür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Net bit bütçem yok. Ama para var diye de ille en süperini almak gibi bir amacım yok. En mantıklı seçimi yapmak istiyorum.

Net bit bütçem yok. Ama para var diye de ille en süperini almak gibi bir amacım yok. En mantıklı seçimi yapmak istiyorum.

Ortalama bir sey soylemeniz lazim hocam. Fiyatina gore 10K'lik bir urun de mantikli olabilir 20K'lik da. Hani en azindan su parayi asmasin tarzi bir sey soylerseniz daha iyi olur.

Ortalama bir sey soylemeniz lazim hocam. Fiyatina gore 10K'lik bir urun de mantikli olabilir 20K'lik da. Hani en azindan su parayi asmasin tarzi bir sey soylerseniz daha iyi olur.
O zaman şöyle diyim. 2k da olsa 4k da olsa 12-13 binleri pek geçmek istemiyorum.

Bütçe 5 ama duruma göre 6 olabilir ne önerirsiniz?

2K bence performans ve kalite acisindan daha iyi bir noktada. Uzun vadeli kullanmayi planliyorsaniz 4K'da 16GB VRAM biraz sorun yaratabilir bir sure sonra. Monitor icin butce nedir?
5080 almayı düşünüyorum2025 ocak ayında ..4k monitör kaç yıl gider bu ekran kartıyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…