H Hakikoko Megapat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #11 Einstein dedi: Görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsin kontrol et. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil, ekran kartına taktım, görüntü gelmedi.
Einstein dedi: Görüntü kablosunu anakarta takmış olabilirsin kontrol et. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değil, ekran kartına taktım, görüntü gelmedi.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 6 Ocak 2025 #12 Hakikoko dedi: Onunla alakalı değil, ekran kartına taktım, görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Genişletmek için tıkla... Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor.
Hakikoko dedi: Onunla alakalı değil, ekran kartına taktım, görüntü gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Genişletmek için tıkla... Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor.
H Hakikoko Megapat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #13 Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor. Genişletmek için tıkla... Eve dönünce ona da bir bakarım, ama yüksek ihtimalle sorun yazılımsaldır Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor. Genişletmek için tıkla... Cama temas ile alakası yokmuş Son düzenleme: 6 Ocak 2025
Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor. Genişletmek için tıkla... Eve dönünce ona da bir bakarım, ama yüksek ihtimalle sorun yazılımsaldır Heunzey dedi: Ekran kartina taktiginiz zaman görüntü gelmiyorsa. Power kablosunda sıkıntı olabilir ya da duzgun oturmamis olabilir. Ayni ekran kartindan bende de var. Power kablosunu kasanin ayna tarafina değmesin o sekil temassizlik oluyor. Genişletmek için tıkla... Cama temas ile alakası yokmuş