RTX 4080 Super ve 7800x3D sistemde drop ve stutter oluyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam W11 kullanirken de ayni sorunu yasiyordum bu yuzden W10'a dondum ama tekrar denemekten zarar gelmez tabii,

Bu arada: ASUS ROG STRIX 1000W 80Plus Platinum ATX 3.1/PCIe 5.0 ATX12V Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda

bu psu gider mi bu sisteme emin olmak istiyorum da

@ritexy1

PSU güzel UPGRADE içinde uygundur hayırlı olsun,

CPU işlem sayısı kaç şuan görsel alabilir miyim?

Ekledim resimleri hocam, bu arada attigim PSU'nun platinum olan modeli stokta kalmamis gold olani var onu tercih etsem bir sorun teskil eder mi?

Dosya Ekleri

• 1735989980892.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 1735990023846.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 34
Ekledim resimleri hocam, bu arada attigim PSU'nun platinum olani kalmamis gold olani stokta bir sey fark etmez dimi?

Hocam alttaki PSU alabilirsiniz tüm datalarını bıraktım buraya, ek olarak hocam altta bir komut bırakacağım aşağıya, şuan gördüğüm bellek sıkıştırmanız açık ve bunu kapatmanız gerekiyor yüksek boyutlu bellek kullanıyoruz çünkü, işlemler bitince NVIDIA panelinde manage 3d settings > global ayarlar alttaki görselleri takip ederek kapatın, GEFORCE EXPERIENCE sisteminize kurmayın DRIVER ONLY şeklinde kurun, işlemler bitince PC RES atın hocam.

Windows Logo Sağ Click > PowerShell ( ADMIN ) > Disable-MMAgent -mc

Asus ROG-STRIX-1000G 1000 W Power Supply​

Son düzenleme:
Hocam NVIDIA surucusunu zaten dediginiz gibi kurdum onun disinda geri kalan nvidia control panel ayarlari sizinki ile ayni zaten bende o sekilde kullaniyorum sadece 'CUDA sysmem` ayarini degistirdim.

Tamamdir o zaman paylastiginiz psu yu yani rog strix 1000w gold aliyorum.

Alın hocam sorun yoktur hayırlı olsun.

Alın hocam sorun yoktur hayırlı olsun.
Ilgilendigin icin cok tesekkurler hocam, bu arada sorunu cozmek icin baska/alternatif bir seyler ogrenirseniz lutfen benimle de paylasin.

Iyi gunler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…