Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba, İnanılmaz saçma bir şekilde PUBG'de 2K çözünürlükte neredeyse en düşük ayarda bu FPS'leri alıyorum. Nedendir yardımcı olur musunuz? Sistem özellikleri: RTX 4080 laptop GPU. i7 13700hx. 32 GB RAM. 3440x1440 çözünürlüklü monitöre bağlı. Dosya Ekleri 1689021893937.png 2,1 MB · Görüntüleme: 136
Merhaba, İnanılmaz saçma bir şekilde PUBG'de 2K çözünürlükte neredeyse en düşük ayarda bu FPS'leri alıyorum. Nedendir yardımcı olur musunuz? Sistem özellikleri: RTX 4080 laptop GPU. i7 13700hx. 32 GB RAM. 3440x1440 çözünürlüklü monitöre bağlı.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 10 Temmuz 2023 #2 Korakesium dedi: Merhaba, İnanılmaz saçma bir şekilde PUBG'de 2K çözünürlükte neredeyse en düşük ayarda bu FPS'leri alıyorum. Nedendir yardımcı olur musunuz? Sistem özellikleri: RTX 4080 laptop GPU. i7 13700hx. 32 GB RAM. 3440x1440 çözünürlüklü monitöre bağlı. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin?
Korakesium dedi: Merhaba, İnanılmaz saçma bir şekilde PUBG'de 2K çözünürlükte neredeyse en düşük ayarda bu FPS'leri alıyorum. Nedendir yardımcı olur musunuz? Sistem özellikleri: RTX 4080 laptop GPU. i7 13700hx. 32 GB RAM. 3440x1440 çözünürlüklü monitöre bağlı. Genişletmek için tıkla... Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin?
S Seyfettin samet Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 Keremmss dedi: Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yüksek performansa al veya grafikleri yükselt.
Keremmss dedi: Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yüksek performansa al veya grafikleri yükselt.
Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Keremmss dedi: Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Oyun içi ultra ve very low fps farkını da göstereyim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-11 000234.png 2,4 MB · Görüntüleme: 112 Ekran görüntüsü 2023-07-11 000354.png 2,3 MB · Görüntüleme: 101
Keremmss dedi: Bir de ayarları en yükseğe çekebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Oyun içi ultra ve very low fps farkını da göstereyim.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 11 Temmuz 2023 #5 Korakesium dedi: Tamamdır. Oyun içi ultra ve very low fps farkını da göstereyim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasından maksimum performans gibi bir ayar olması lazım o açık mı peki. Gpu kullanımı az gibi ne çözer onu düşünüyorum açıkçası.
Korakesium dedi: Tamamdır. Oyun içi ultra ve very low fps farkını da göstereyim. Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasından maksimum performans gibi bir ayar olması lazım o açık mı peki. Gpu kullanımı az gibi ne çözer onu düşünüyorum açıkçası.
S Seyfettin samet Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #6 Kusura. Korakesium dedi: Tamamdır. Oyun içi Ultra ve Very Low FPS farkını da göstereyim. Genişletmek için tıkla... Bakma ama görsellerden hiçbir şey anlayamadım kısaca han grafiklerde kaç FPS aldığını yazar misin telefondan bakiyoum siteye çünkü.
Kusura. Korakesium dedi: Tamamdır. Oyun içi Ultra ve Very Low FPS farkını da göstereyim. Genişletmek için tıkla... Bakma ama görsellerden hiçbir şey anlayamadım kısaca han grafiklerde kaç FPS aldığını yazar misin telefondan bakiyoum siteye çünkü.
Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 Keremmss dedi: NVIDIA denetim masasından maksimum performans gibi bir ayar olması lazım o açık mı peki. Gpu kullanımı az gibi ne çözer onu düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denetim masası ayarlarımı da performanslı olması için ayarlamıştım. Hatta şöyle göstereyim: Seyfettin samet dedi: Kusura. Bakma ama görsellerden hiçbir şey anlayamadım kısaca han grafiklerde kaç FPS aldığını yazar misin telefondan bakiyoum siteye çünkü. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim ultrada 80 civarı very lowda ise 110 civarında aldım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-11 001159.png 44,6 KB · Görüntüleme: 91 Ekran görüntüsü 2023-07-11 001214.png 44,5 KB · Görüntüleme: 102
Keremmss dedi: NVIDIA denetim masasından maksimum performans gibi bir ayar olması lazım o açık mı peki. Gpu kullanımı az gibi ne çözer onu düşünüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denetim masası ayarlarımı da performanslı olması için ayarlamıştım. Hatta şöyle göstereyim: Seyfettin samet dedi: Kusura. Bakma ama görsellerden hiçbir şey anlayamadım kısaca han grafiklerde kaç FPS aldığını yazar misin telefondan bakiyoum siteye çünkü. Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim ultrada 80 civarı very lowda ise 110 civarında aldım.
EgEm3n Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #8 HP Omen mi laptop? Sorunu çözebildin mi?
Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #9 EgEm3n dedi: HP Omen mi laptop? Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Omen serisi, sorunu çözmek için undervolt yaparak GPU frekansını 2010 MHz ile sınırlandırdım. Artık kolay kolay performans kaybı yaşamıyorum.
EgEm3n dedi: HP Omen mi laptop? Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Omen serisi, sorunu çözmek için undervolt yaparak GPU frekansını 2010 MHz ile sınırlandırdım. Artık kolay kolay performans kaybı yaşamıyorum.
EgEm3n Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #10 Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. EgEm3n dedi: Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an baktımda güncel versiyon ile ayar yapılabiliniyor Thstop ile. Undervolt değerlerinizi yazabilir misiniz rica etsem. Core ve Cache
Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. EgEm3n dedi: Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an baktımda güncel versiyon ile ayar yapılabiliniyor Thstop ile. Undervolt değerlerinizi yazabilir misiniz rica etsem. Core ve Cache