Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #11 EgEm3n dedi: Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. Şu an baktımda güncel versiyon ile ayar yapılabiliniyor Thstop ile. Undervolt değerlerinizi yazabilir misiniz rica etsem. Core ve Cache Genişletmek için tıkla... Hocam ayarı msi afterburner'dan yaptım. Ekran kartı ayarı olduğu için ordan yapabilirsiniz sadece.
EgEm3n dedi: Gaminghub da bu ayar yok, Thstop ile mi yaptınız? bios izin vermiyor diye biliyorum. Şu an baktımda güncel versiyon ile ayar yapılabiliniyor Thstop ile. Undervolt değerlerinizi yazabilir misiniz rica etsem. Core ve Cache Genişletmek için tıkla... Hocam ayarı msi afterburner'dan yaptım. Ekran kartı ayarı olduğu için ordan yapabilirsiniz sadece.
EgEm3n Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #12 Korakesium dedi: Hocam ayarı msi afterburner'dan yaptım. Ekran kartı ayarı olduğu için ordan yapabilirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Ben işlemci zannettim. Ekran kartı undervolt olayı bende stabil olmuyor çok drop yiyorum. İşlemciye müdahale ettim şu an iyi gibi ama gpu kullanımı sorunu var. Win10 driver bulsam direkt geçerim.
Korakesium dedi: Hocam ayarı msi afterburner'dan yaptım. Ekran kartı ayarı olduğu için ordan yapabilirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Ben işlemci zannettim. Ekran kartı undervolt olayı bende stabil olmuyor çok drop yiyorum. İşlemciye müdahale ettim şu an iyi gibi ama gpu kullanımı sorunu var. Win10 driver bulsam direkt geçerim.
Ö Ömer Eymen Güner Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #13 Merhaba bende bu sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi FPS ne kadar oldu.
Korakesium Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #14 Ömer Eymen Güner dedi: Merhaba bende bu sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi FPS ne kadar oldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba, undervolt yaptıktan sonra gayet düzgün değerler alabildim. 144FPS'leri garanti alıyorum, üstünü zorlamıyorum zaten.
Ömer Eymen Güner dedi: Merhaba bende bu sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi FPS ne kadar oldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba, undervolt yaptıktan sonra gayet düzgün değerler alabildim. 144FPS'leri garanti alıyorum, üstünü zorlamıyorum zaten.
Ö Ömer Eymen Güner Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #15 Korakesium dedi: Merhaba, undervolt yaptıktan sonra gayet düzgün değerler alabildim. 144FPS'leri garanti alıyorum, üstünü zorlamıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Undervolt ne oluyor tam olarak oc gibi bir şey mi laptopa zarar verir mi?
Korakesium dedi: Merhaba, undervolt yaptıktan sonra gayet düzgün değerler alabildim. 144FPS'leri garanti alıyorum, üstünü zorlamıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Undervolt ne oluyor tam olarak oc gibi bir şey mi laptopa zarar verir mi?