RTX 4080 vs eş değer AMD ekran kartı

• Konuyu başlatan Xarald
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 557

Xarald

Hectopat
Arkadaşlar NVIDIA 4080 gücüne eş değer veya ona yakın bir AMD ekran kartı arıyorum çünkü fiyatları daha uygun gibi geliyor. Sizce AMD mi almalıyım yoksa direkt NVIDIA RTX 4080 mi? Ayrıca sıfırdan kasa toplayacağım bütçem 25bin civarı ama öyle uçan kaçan bir sistem değil bi tık daha orta segment bir şey alıp sonradan yükseltmek istiyorum.

Son düzenleme:
Hemen hemen aynı performanslar. Fiyat farkını görüyorsunuz.

Hemen hemen aynı performanslar. Fiyat farkını görüyorsunuz.
Hocam sıfırdan kasa toplayacağım bütçem 25bin civarı ama öyle uçan kaçan bir sistem değil bi tık daha orta segment bir şey alıp sonradan yükseltmek istiyorum.

Eger ana amacin oyunsa, RT performansina cok takilmiyorsan (ki bu seride hatri sayilir derecede artti) 9070 XT alip gecebilirsin su an fiyatlar bir tik daha pahali hatta XFX ve Sapphire modelleri biraz daha uygundan gelecektir. AMD guven vermiyor vs. muhabbetleri yapanlar olacak takilma onlara kas gucu olan kartin sirti yere gelmez.

Hocam sıfırdan kasa toplayacağım bütçem 25bin civarı ama öyle uçan kaçan bir sistem değil bi tık daha orta segment bir şey alıp sonradan yükseltmek istiyorum.
Bütün sistem için bütçeniz 25bin ise 4080 gücünde bir kart bulamazsınız.

Ona yakın bir şeyler var mıdır? Dediğim gibi uçan kaçan bir şeye ihtiyacım yok şu anlık.
Yoktur. Zaten o bütçede hazır sistem almak daha mantıklı. Yeni konu açın, yardımcı olurlar.

Ona yakın bir şeyler var mıdır? Dediğim gibi uçan kaçan bir şeye ihtiyacım yok şu anlık.
En fazla 4060 Ti sistem bulabilirsin, onun dışında 4080'e asla yakın olmaz tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı