Bu laptoplardan hangisini önerirsiniz veya sizin başka önereceğiniz bir laptop var mı veya bütçeyi düşürüp RTX 4070'li bir laptop almak mı daha mantıklı olur? Mantıklı olur ise RTX 4070'li bir laptop önerisi yapar mısınız?
Bir de RAM'i 16'li onerenler, kanka, burada i9'lu Ryzen 9'lu laptop aliyor ve RTX 4080 ekran karti var. En az 32 GB olmasi lazim ve zaten o HP, ASUS bu Dell'in yanindan gecemezler. Bence bunu al kardeşim.
Bir de RAM'i 16'li onerenler, kanka, burada i9'lu Ryzen 9'lu laptop aliyor ve RTX 4080 ekran karti var. En az 32 GB olmasi lazim ve zaten o HP, ASUS bu Dell'in yanindan gecemezler. Bence bunu al kardeşim.
Dostum sakın girme tavsiye etmem çok fazla kronik sorunu mevcut ekran kartı 30 watt sabit kalma ve birçok yazılıp problemi mevcut bende çok severek aldım i9'lu RTX4070 modelini 20 Eylül'de şu an satın aldığım yer ile davalık oldum Dell hiçbir şekilde yeri de destek hizmeti vermiyor donanımsal bir problem oldmadığı sürece ekran kartım 30 watta takılı kalıyor diye belirtiyorum PC bağlanıp bakıyorlar ve hiçbir problemin olmadığını servis hizmeti veremiyeceklerini belirtiyorlar yazılımsal deyip topu size atıyorlar bu yüzden iyi araştırmanı öneririm.
İ9 var diye 4070 gibi giriş - orta seviye bir karta hele ki 2-3 k + fiyatına 4080 Vector varken kim Dell yüzüne bakar?
RAM olayını gözünüzde büyütmeyin bu kadar. 16 GB kısmen yeterli olmakla birlikte her şekilde yükseltme yapılır(isteyen servisine verir isteyen servisten onay alıp bloğa zarar vermeden kendisi yükseltir.