Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta görüldüğü üzere bu ay içerisinde çıkacak olan RTX 4080 16 GB ile bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci olarak da AMD Ryzen 9 7900X düşünüyorum fakat kalan parçalar konusunda bir hayli kararsızım. Aşağı yukarı 60k gibi bir bütçe ayırabilirim duruma göre bir miktar daha yükseltebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Yayin icinsede, RX 7000 serisi ile AV1 encode/decode gelecek. CUDA core veya Ray Tracing ihtiyaciniz yoksa NVIDIA nin pek bir anlami yok suan ki fiyatlariyla.
Orası doğru fakat bu gidişatla şu an almazsam bir daha alamayacağım gibi hissediyorum. Malum para durdukça eriyor. O yüzden rtx 4080 ile ilerlemek istemiştim. Her sene sistem yenileyen biri değilim. Eğer rx7900xtx derseniz ekran kartı dışında kasayı toplayıp kartı çıktığı zaman sisteme ekleyebilirim.
Diğer bileşenler konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kingston 32 Gb (2x16gb) Ddr4 3200mhz Kıngston Fury Beast Cl16 Sıyah (kf432c16bbk2/32) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
25,095 TL tuttu.
RX 7900 XTX maksimum 30K olacaktir tahminimce, oda en kotu ihtimal. Bence 22K-26K arasi olur.
Kasada begendiginiz gorunumde bir model bakabiliriz.
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDMasaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performanslı Veri Saklama Birimi Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4x4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND'ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik...