RTX 4080'li sistem önerisi

Bütçe
60k-65k

İyi sistem hocam sadece RAM olarak bu alınabilir:

Harikasınız çok teşekkürler. Hocam son olarak 27" 2k monitör de ekleyeceğim fakat, g sync compatible mı yoksa native g-sync mı bakmalıyım?
Sadece G-Sync monitör almak pahalıya kaçabiliyor ve aralarında ki fark ödemeye değmez bana sorsanız aynı fiyatta G-Sync ve Freesync ile çalışan mı yoksa sadece G-Sync çipi olanı mı alırdın deseniz G-Sync ve Freesync uyumlu olanı alırım çünkü arada düşünülmesi gereken yenileme hızı, panel kalitesi... fazla etken olabiliyor ancak yine de çok bilgiliyim diyemem. Monitör kategorisinde konu açabilirsiniz daha fazla/güvenilir bilgi için.

O zaman zahmet verdim sizlere tekrardan teşekkürler. Ürünler geldiğinde bir görsel atarım buraya. İyi akşamlar.

Neden 2K monitör tercih ettiniz 4K yerine? Ben de topluyorum. Fikir edinmek istiyorum.

32 inch çok büyük, 27 inchde de 4k gereksiz geliyor bana. Masabaşında 32 inch gözlerimi çok yoruyor.

@waltmeisterrr @messinicocugu merhaba tekrardan. Ram önerilerinizde 6000 6400 mhz lik ram önermemenizin sebebi işlemci kaynaklı mı acaba?

Son düzenleme:

6000 6400MHz RAM'ler de alınabilir ama attığım RAM şu an F/P olduğu için attım yoksa onlarda olur.

Önermemekten ziyade fiyat farkına değecek ürün değiller. Önerilen RAM hali hazırda hızlı daha hızlısına gerek olduğunu düşünmüyorum.

@waltmeisterrr Merhaba tekrardan. Bu sefer işlemci soğutucu ile alakalı bir sorum olacak. TT TH360 modeli araştırdığımda lga1700 desteği görünmüyor ama bir sorun yaratır mı acaba?

@waltmeisterrr Merhaba tekrardan. Bu sefer işlemci soğutucu ile alakalı bir sorum olacak. TT TH360 modeli araştırdığımda lga1700 desteği görünmüyor ama bir sorun yaratır mı acaba?
Belirli satıcılar yanında kit ile gönderiyor ancak kullanım kılavuzunda LGA1700 desteği yok, haricen satılan kitler var 150 lira civarında istemiyorsanız başka sıvı soğutucu önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…