RTX 4080'li sisteme kasa önerisi

Hocam hemen alıyorum :) Bir sıkıntı çıkmaz değil mi boyut olarak? Teşekkür ederim.

Hocam Lian Li cool 3 düşünüyordum ancak onun da ön ve üstte toz filtresi yok. Onun dışında 4 fanli önü açık olsun istiyorum.

Hocam Lian Li de zaten yanda extra hava kanalı var bu da kasaya tam olarak 10 adet fan takabileceğiniz anlamına geliyor zaten. 4080'li bir sistem için az daha paraya kıyın ve kaliteli bir şey alın derim. Cooler master kötü demiyorum fakat bence 4080'e yakışır bi kasa değil açıkcası

PC-O11DYNAMIC - Siyah Temperli Cam ATX Mid-Tower Bilgisayar Kasası burası da kasanın Lian Li sitesindeki anlatı mıdır?

Hocam Lian Li de zaten yanda extra hava kanalı var bu da kasaya tam olarak 10 adet fan takabileceğiniz anlamına geliyor zaten. 4080'li bir sistem için az daha paraya kıyın ve kaliteli bir şey alın derim. Cooler master kötü demiyorum fakat bence 4080'e yakışır bi kasa değil açıkcası

PC-O11DYNAMIC - Siyah Temperli Cam ATX Mid-Tower Bilgisayar Kasası burası da kasanın Lian Li sitesindeki anlatı mıdır?
Hocam onu da alabilirim. Bir de şuna bakar mısınız boyutları uygun mu? Teşekkürler Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik

Technopat Haberler

Geri
Yukarı