RTX 4080S sistem nasıldır?

Mete3535

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar dostlar. Bana burada çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Son bir virajım kaldı. Teyit etmek maksatlı yazıyorum sizlere.

Elimde Cooler Master'ın ATX kasası var.
MSI 27CQR 2K ekranım var.

Aşağıdaki sistemi alıyorum artık bekliyor.

-AMD 9800x3D işlemciyi aldım.

-SP Hydro PTM Pro ATX3.0 GEN-5 (PCI-e5.0) 1200W 80+ Platinum 120mm Fan Modüler Power Supply.

-MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi AM5 DDR5 6600MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN Wi-Fi 6E ATX Anakart.

-Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu.

-Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz DDR5 CL30 AMD EXPO Uyumlu RAM.

-ASUS TUF-RTX4080S-O16G-Gaming NVIDIA GeForce RTX 4080 Super 16 GB GDDR6X 256BIT ekran kartı.

Sizce nasıl? Var mı son bir öneriniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim ekran kartına markasından dolayı 8.5K fazladan fiyat ödememeniz. Aradaki ödeyeceğiniz fark yerine daha iyi bir işlemci soğutucu almanız.

Benim önerim ekran kartına markasından dolayı 8.5K fazladan fiyat ödememeniz. Aradaki ödeyeceğiniz fark yerine daha iyi bir işlemci soğutucu almanız.
Hocam işlemci 9800x3d oyun için daha iyisi var mı? Sıvı soğutma istemedim sistemde. Belli bi süre sonra sıvı değişmesi vs olduğu için. Yapılan testleri izledim kule tipi soğutucular çok iyi performans sergiliyordu. Elimde hali hazırda bir adet bozuk sıvı soğutucum var. Bulunduğum yerde tamirini veya sıvı değişimini yapacak yer yok maalesef. Önereceğiniz bir soğutucu var mı?

Soğutucu aşırı cılız kalmış arkadaşın dediği gibi TUF almanıza gerek yok daha uygun modeller var.

Soğutucu olarak önerebileceğiniz bir şey var mı?

1200W PSU'ya cikmisken isterseniz jenerator alin.
Hocam zamanında aldık 650w şimdi iş görmüyor mesela. Alayım çok uzun zaman işimi görsün diye yazdım

Peerles Assassin iş görecektir.

İşlemciyi her oyunda uzun yıllar boyu sizi kesinlikle üzmez yüksek bir işlemci kısacası ömürlük denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…