RTX 4090 alınır mı?

Böyle düşünmeyin bence. 4070 aldım ben 16.500 TL'ye eğer isteseydim borca girerek 4090 alabilirdim ama ihtiyacımın fazlası olacağı için almamıştım mesela.
4090 şu an 50k civarında, 34000 TL fazla dan bahsediyoruz borca girmek için. Zaten alacak parası olandan bahsettik. Konuyu açan yazdı gitti uyudu zaten .

alıcam sanırım ama kararsızım dostlar zaten 4080 de ideal dls 3 ve 4kda 100 fps oynatıyor

Aga FIFA mı bu?

Aga FIFA mı bu?
Eskiyen teknoloji para etmiyor maalesef.

Elektronik bir ürünü elinizde ne kadar uzun tutarsanız, ilerleyen zamanlarda satmaya karar verdiğinizde size geri getireceği para o kadar azalmış oluyor. Ben teknolojiyi uzun süre elimde tutma taraftarı değilim, çok eskimeden elden çıkardığım zaman parasal açıdan yaptığım yatırımın en kötü ihtimalle 2/4 en iyi ihtimalle de 3/4 geri alırım.

Bakış açısı.

Hocam adam kullanmak için alıyor daha güçlü kartlar çıktıkca tabii ki bu tarz kartların fiyatı artar ama belki bakarsın 15-20 sene antika değerinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…