RTX 4090 i9 13900K sistem uyumlu mu?

Kullanım amacınız oyun ise AMD daha uygun olur.

Hocam dün arabaydım bakamadım kusura bakmayın bütçe sınırım yok bütün işlemcileri alabilirim ancak Intel Core i9 13900K en iyi işlemci değil miydi bana bunu önerdiler toplarken.

Hocam dün arabaydım bakamadım kusura bakmayın bütçe sınırım yok bütün işlemcileri alabilirim ancak Intel Core i9 13900K en iyi işlemci değil miydi bana bunu önerdiler toplarken.
Hocam PSU 'yu benim attıklarımdan birini almanızı öneririm ve evet i9-13900K en iyi işlemci diyebiliriz. Eğer bütçe sınırınız hiç yoksa Intel i9-13900KS Yirmi Dört Çekirdek 3.20 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe en iyisi bu.

Bu bütçe ile Intel islemci tercih edilmez. 14. nesilde yeni sokete gececekler. AMD tarafında, AM5 soket ise daha uzun süre destek görecek. Ek olarak kasa cop.
Ben bu arkadaşa cevap vermiştim. AMD almanıza gerek yok yani.

13900KS uzun omurlu degil. Sadece performans acisindan degil, guncellik acısından da tercih edilmemeli. AM5'in omru daha coook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…