İşlemciden kısarak 4090 almaya çalışıyorum bütçem en fazla 15000 gibi duruyor işlemci öneriniz ne olur oyun ağırlıklı kullanacağım arada Photoshop vs de olur.
Evet soğutucu şart. Kule tipi istersen Phantom Spirit alabilirsin. Sıvı soğutucu istersen MSI 240R veya Corsair H100, DeepCool LE720 gibi sıvı soğutucular tercih edebilirsin.
Evet soğutucu şart. Kule tipi istersen Phantom Spirit alabilirsin. Sıvı soğutucu istersen MSI 240R veya Corsair H100, DeepCool LE720 gibi sıvı soğutucular tercih edebilirsin.
Dostum 240mm sıvı soğutucular takılabilir. Ancak en büyük önceliğiniz lütfen PSU´yu değiştirin. Güç kaynağınız(PSU) aktif C4 gibi. Her an patlayabilir, ve böyle pahalı bir bilgisayar, böyle bir PSU'ya emanet edilmez. PSU değiştirin.
Dostum 240mm sıvı soğutucular takılabilir. Ancak en büyük önceliğiniz lütfen psu´yu değiştirin. Güç kaynağınız(PSU) aktif C4 gibi. Her an patlayabilir, ve böyle pahalı bir bilgisayar, böyle bir PSU'ya emanet edilmez. PSU değiştirin.
FSP Hydro GT Pro 850W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
NOT: PSU sistemin merkezi gibidir o olmazsa hiçbir parça çalışmaz veya PSU kötü ise tüm parçaları bozabilir. Ne olursa olsun Rampage PSU´yu değiştirin.
FSP Hydro GT Pro 850W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Not: PSU sistemin merkezi gibidir o olmazsa hiçbir parça çalışmaz veya PSU kötü ise tüm parçaları bozabilir. Ne olursa olsun Rampage psu´yu değiştirin.
En ucuz Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-P850GM 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.790,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!