Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #21 waltmeisterrr dedi: Tek drivera bakıyor sadece DLSS 3.0. LHR de fiyaskoydu zaten. Sadece oyunsa AMD alınır ancak bana cuda çekirdeği, fıstık mıstık programlarla uyumluluk dersen hala nvidia şart bu dönemde. Genişletmek için tıkla... RX 7000 serisinde o eksik kapatılsa keşke. Ben o tür işlerle uğraşıyorum, işlemciden alacağız artık renderi yapacak bir şey yok.
waltmeisterrr dedi: Tek drivera bakıyor sadece DLSS 3.0. LHR de fiyaskoydu zaten. Sadece oyunsa AMD alınır ancak bana cuda çekirdeği, fıstık mıstık programlarla uyumluluk dersen hala nvidia şart bu dönemde. Genişletmek için tıkla... RX 7000 serisinde o eksik kapatılsa keşke. Ben o tür işlerle uğraşıyorum, işlemciden alacağız artık renderi yapacak bir şey yok.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sizce RX 7800 XT kaç dolaylarında çıkacak? Genişletmek için tıkla... 29-30k gibi çıkar diye düşünüyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sizce RX 7800 XT kaç dolaylarında çıkacak? Genişletmek için tıkla... 29-30k gibi çıkar diye düşünüyorum.
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #23 Hamza Ensar Sağlam dedi: İki tane monitör bağlıyorum bir tanesi 2K diğeri 3K. 8 GB VRAM ile ne halt yiyecek merak ediyorum… Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum monitörün çözünürlüğü arttıkça VRAM kullanımı artar mı yoksa azalır mı? Yoksa VRAM'in bunlarla hiç alakası yok mu?
Hamza Ensar Sağlam dedi: İki tane monitör bağlıyorum bir tanesi 2K diğeri 3K. 8 GB VRAM ile ne halt yiyecek merak ediyorum… Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum monitörün çözünürlüğü arttıkça VRAM kullanımı artar mı yoksa azalır mı? Yoksa VRAM'in bunlarla hiç alakası yok mu?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #24 beruxen dedi: Bilmediğimden soruyorum monitörün çözünürlüğü arttıkça VRAM kullanımı artar mı yoksa azalır mı? Yoksa VRAM'in bunlarla hiç alakası yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda çözünürlük arttıkça VRAM kullanımı artar tabii.
beruxen dedi: Bilmediğimden soruyorum monitörün çözünürlüğü arttıkça VRAM kullanımı artar mı yoksa azalır mı? Yoksa VRAM'in bunlarla hiç alakası yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda çözünürlük arttıkça VRAM kullanımı artar tabii.