Çözüldü RTX 4090 laptop 3DMark DLSS 4 testinde çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirhanabalı

Centipat
İyi günler arkadaşlar. RTX 4090 laptop ekran kartına sahibim. Ekran kartı sürücüm ise en günceli. 3DMark'a DLSS 4 testini yapmak istediğimde DLSS off iken bir sıkıntı yokken DLSS on'a geçtiği an laptop kendini yeniden başlatıyor. Bunun sebebinin sürücüden kaynaklandığını düşünüyordum ilk başta fakat DLSS 4 geleli 1-2 ay geçti ve bayağı da sürücü güncellemesi de geldi ama hâlâ çöküyor. Araştırmalarımda DDU ile ekran kartı sürücüsünün tamamen silinip tekrar kurulması öneriliyordu ama daha önce hiç DDU kullanmadım ve gerek yoksa da yapmak istemiyorum. Acaba bu sorunu yaşayan başkaları var mı? Varsa çözdünüz mü, nasıl çözdünüz? Şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, konu güncellemesi: En son gelen driverdan sonra yaptığım testte test çökmedi. Kısaca, yeni Nvidia sürücüsü gelince düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar, konu güncellemesi: En son gelen driverdan sonra yaptığım testte test çökmedi. Kısaca, yeni Nvidia sürücüsü gelince düzeldi. İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı