RTX 4090 model önerisi

Yurt dışındayım fiyatları yakın fiyatı sorun değil benim için aldığım performans daha önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ROG Strix’in Founder Edition’a pek bir üstünlüğü yok performans olarak. Sıcaklık olarak da pek bir farkı yok. Nvidia zaten 4080 ve 4090’ı yükseltebildiği kadar yükseltmiş core performansta, OC’nin pek bir faydası yok gibi görünüyor.

MSI modelinin de benzer bir incelemesini bulup bakın onda da aynı durum var mı.

Fazladan 8-10 bin TL vermeye gerek var mı, sizin maddi durumunuza kalmış. Biraz daha iyi hava akışı olan bir kasa seçersiniz 100-200 Euro daha verip, alacağınız sıcaklık katkısı daha yüksek olur.

Birisinin soğutma sistemi çok iyi ötekisi ise çok güçlü arada kaldım.

Aynı fiyat ikisi de birisi soğutmada inanılmaz bir düzeyde ötekisi ise performans olarak ve OC olması...

Bence çok güçlü diye bir şey yok soğutma sistemi güzel olanı alın zaten 4090 alacaksınız kafanıza takmayın.

OC'nin kullanım ömrü ve sıcaklığa olumsuz bir etkisi yoksa OC alırım fiyatı önemli değil zaten yurtdışındayım pahalı olsa da aşırı pahalı gelmiyor o yüzden fiyat dert değil şu anlık.

Yurt dışındayım fiyatları yakın fiyatı sorun değil benim için aldığım performans daha önemli.
Yurt dışında aylarca stok bulabileceğinizi sanmıyorum ama sorunuzun cevabı;
1- ASUS STRIX
2- MSI SUPRIM
3- AORUS MASTER

Videoyu izleyin. Sıcaklık aynı, performans aynı, adı OC sadece, 4K’da 2-3 FPS anca oynamış çoğu testte. Ömrüne bir olumsuz etkisi olmaz, ASUS kendisi ayarlıyor. Dediğiniz gibi fiyat önemsizse ben ROG Strix alır geçerdim, sıvı soğutmanın bakımı, problem çıkarma riski vs daha yüksek bildiğim kadarıyla.

ASUS'un Türkiye servisi kötü olduğu için MSI öneririm.

3070 Ti soğutmasından yola çıkar. ASUS TUF Gaming serisi. 1 ay mining yaptm bana mısın demedi. Harika bir ekran kartı.
1 ay mining için hiçbir şey 3-4 yıl miningde sorunsuz çalışan kartlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…