Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2024 #11 ughilus dedi: Bütçe maksimum 15k civarı. Genişletmek için tıkla... Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K IPS 144Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ughilus dedi: Bütçe maksimum 15k civarı. Genişletmek için tıkla... Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K IPS 144Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
U ughilus Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #12 Rustin Cohle dedi: Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K IPS 144Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Bunu ben de görmüştüm ama emin olamadım.
Rustin Cohle dedi: Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K IPS 144Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Bunu ben de görmüştüm ama emin olamadım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2024 #13 ughilus dedi: Bunu ben de görmüştüm ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... İyi monitördür bütçenizin içinde mantıklı modellerden.
ughilus dedi: Bunu ben de görmüştüm ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... İyi monitördür bütçenizin içinde mantıklı modellerden.
U ughilus Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #14 Rustin Cohle dedi: İyi monitördür bütçenizin içinde mantıklı modellerden. Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı?
Rustin Cohle dedi: İyi monitördür bütçenizin içinde mantıklı modellerden. Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2024 #15 ughilus dedi: Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MSI MAG 274UPF 27" 1 ms 4K Type-C Rapid IPS Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe LG UltraGear 27GR93U-B 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC U27G3X 27" 1 ms UHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dell G3223Q 32" 1 ms UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ughilus dedi: Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MSI MAG 274UPF 27" 1 ms 4K Type-C Rapid IPS Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe LG UltraGear 27GR93U-B 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC U27G3X 27" 1 ms UHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dell G3223Q 32" 1 ms UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
U ughilus Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #16 Rustin Cohle dedi: MSI MAG 274UPF 27" 1 ms 4K Type-C Rapid IPS Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe LG UltraGear 27GR93U-B 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC U27G3X 27" 1 ms UHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dell G3223Q 32" 1 ms UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Hocam sizce MSI monitör mü yoksa Gigabyte monitör mü bir de alacağım monitörü var olan monitörümle birlikte kullanabilirim değil mi?
Rustin Cohle dedi: MSI MAG 274UPF 27" 1 ms 4K Type-C Rapid IPS Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe LG UltraGear 27GR93U-B 27" 1 ms 4K Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC U27G3X 27" 1 ms UHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Dell G3223Q 32" 1 ms UHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Hocam sizce MSI monitör mü yoksa Gigabyte monitör mü bir de alacağım monitörü var olan monitörümle birlikte kullanabilirim değil mi?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.813 Çözümler 26 Yer Muğla 2 Şubat 2024 #17 ughilus dedi: Hocam sizce MSI monitör mü yoksa Gigabyte monitör mü bir de alacağım monitörü var olan monitörümle birlikte kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çift monitör olarak kullanabilirsiniz ayrı girişlere bağlayarak. Ben Gigabyte monitörle devam ederdim arkadaşımdada aynısı var kullandığım için onu seçerdim gayet canlı hızlı ve sağlam bir monitör.
ughilus dedi: Hocam sizce MSI monitör mü yoksa Gigabyte monitör mü bir de alacağım monitörü var olan monitörümle birlikte kullanabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çift monitör olarak kullanabilirsiniz ayrı girişlere bağlayarak. Ben Gigabyte monitörle devam ederdim arkadaşımdada aynısı var kullandığım için onu seçerdim gayet canlı hızlı ve sağlam bir monitör.