RTX 4090 sistem nasıl?

Huck2434

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 7 7800x3D işlemci.
ASUS ROG STRIX B650 F anakart.
ASUS TUF RTX 4090 o.c ekran kartı.
G.Skill Trident Neo 48 GB RAM 6400 MHz.
ASUS org ryu jin III işlemci soğutucu.
Corsair RMx 1200 watt güç kaynağı.
Corsair Pro nh 1 TB SSD.
ASUS TUF GT 502 kasa.
Lian Li'li SL120 kasa fanları.

Önceki sisteminden çıkardığım MSI var M390 1 TB onu yazmayı unutmuşum başarılı bir sistem mi sizce.

Hocam yazdım buraya ama MSI spactium M390 1 TB SSD daha var toplamda 2 TB SSD var 1 SSD daha takacağım ilerleyen zamanlarda.

Hocam yazdım buraya ama MSI spactium M390 1 TB SSD daha var toplamda 2 TB SSD var 1 SSD daha takacağım ilerleyen zamanlarda.

M.2 dışında göze batan başka bir şey yok yok hocam. Daha ne olsun. RAM'ler 10 sene gider. DDR6 çıkana kadar gider.:) güle güle kullan. Ben OLED monitörleri bekliyorum. 4K monitörüm henüz yok. IPS almak istemiyorum. Elinde IPS monitör varsa kullan gitsin tabii.

Teşekkür ederim hocam var öyle kullanıyorum zaten şuna için SSD yeniyebilirim yetersiz mi diyorsunuz okuma yazma hızları.

Teşekkür ederim hocam var öyle kullanıyorum zaten şuna için SSD yeniyebilirim yetersiz mi diyorsunuz okuma yazma hızları.

Bence önce kullanın sonra karar verin. Corsair markya zaten laf yok. M390 için şöyle bir yorum yapayım. Ben 2020 yılında 5600'lü sistem toplarken DRAM'sız bir M.2 aldım SanDisk. Fiyatı da uygundu. Yazma hızı senin M390'dan daha düşük. O gün bugündür başka bir M.2 keşke alsam demedim. Oyun için işimi fazla fazla gördü. Hala çalışıyor. Bence kullanın öyle karar verin. Ürün de bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı