RTX 4090 sistem toplama önerisi

veromontana

Centipat
Herkese iyi Sosyaller.

Elimde ASUS ROG RTX 4090 ekran kartı var. Render ve oyun odaklı bir sistem toplayacağım.

İşlemci olarak AMD Ryzen 9 7950X3D düşünüyorum. Belki Intel tarafındaki işlemciler bir tık daha iyi olabilir, ama ileriye yönelik sıkıntılar çıkmaması için AMD tercih edeceğim.

Bütçe kesin değil, ama tüm parçalar ASUS ROG'nin üst segment ürünleri olacak. Bu konu altında tüm sistem bileşenlerini netleştirebiliriz. Teşekkürler

Son düzenleme:
Gayet iyidir hocam bütçe de varsa neden olmasın diğer parçalarıda beyaz seçerdeniz bembeyaz bir asus sistem olur.
Hocam ROG Crosshair X670E Hero modeli ile arasında kaldım. Sizce aradaki farka değer mi?

Ekran kartı hariç tüm parçalar beyaz olacak

Hocam ROG Crosshair X670E Hero modeli ile arasında kaldım. Sizce aradaki farka değer mi?

Ekran kartı hariç tüm parçalar beyaz olacak
Hocam o anakart çok pahalı gerek yok değmez aradaki farka

Birde beyaz değil

Hocam o anakart çok pahalı gerek yok değmez aradaki farka

Birde beyaz değil
Bende öyle düşünüyorum hocam. Abartmaya gerek yok, X670E-A kullanıcıları memnun.

Diğer parçalar için öneriniz var mı? Forumdaki arkadaşların önerileri gerekiyor. Yanlış bir parça seçmek istemem.

Hocam bütçe varsa sağlam parçalar öneririm ki var gibi

Bu anakart 7950x3D ve RTX 4090 için nasıldır? Bilgisi olan var mı?

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,2124884035.html

Sistem parçaları hakkında kendimi yeteri kadar geliştirmiş biri olarak şu anakartı almanı öneririm. Güven bana en iyi seçim bu olacaktır:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…