RTX 4090 sistem toplama önerisi

Linkini attığım X670E-A ile arasındaki fark nedir hocam? Sistem full beyaz olacağı için o daha güzel duruyor.

Bütçe var hocam ama net rakam belli değil. Render ve oyun odaklı, uzun vaadede sorun çıkarmayacak bir sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz önemli

2 faz daha yüksek ve ek olarak gen 5 SSD yuvası bir tane daha fazla. Full beyaz sistem dizeceksen öbürünü al. Ama renk önemli değilse benimki daha iyidir.
Beyazın özellikleri gayet yeterli ve üst düzey beyaz sisteme beyaz anakart yakışır ikisininde faz sayısı gayet fazla bu işlemciye türlü türlü yeter.

Hocam EXPO destekli RAM ve Samsung 990 PRO SSD kullansak nasıl olur?

2 faz daha yüksek ve ek olarak gen 5 SSD yuvası bir tane daha fazla. Full beyaz sistem dizeceksen öbürünü al. Ama renk önemli değilse benimki daha iyidir.
Teşekkürler. Aradaki fiyat ve renk farkını da göz önünde bulundurunca, X670E-A daha mantıklı geldi.

Hocam EXPO destekli RAM ve Samsung 990 PRO SSD kullansak nasıl olur?

Teşekkürler. Aradaki fiyat ve renk farkını da göz önünde bulundurunca, X670E-A daha mantıklı geldi.
Hocam ram dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın 990 pro da olur tabiki.

XPG Lancer White 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6400C3232G-DCLARWH) - incehesap.com
Bunu tercih edebilirsiniz.

Ayrıca ssd gen 5 destekli olsun isterseniz
Bunu tercih edebilirsiniz.
2tb için Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Hocam ram dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın 990 pro da olur tabiki.
Sorun değil hocam. Aslında XMP destekli RAM çalışır. Ama EXPO destekli olanları tercih etmem daha doğru olur.

AM5 platformu için quad channel yerine dual channel RAM kullanmak, stabilizasyon açısından daha doğru deniliyordu. Son durum ne bilmiyorum.

Bana 64 GB yeterli gelecektir. Attığınız RAM gayet güzel.

Gen4 kullanıp artan bütçeyle depolama kapasitesini yükseltem daha iyi olur. Gen4 ve Gen5 arasında değecek bir fark var mı?

Şu ideal gözüküyor:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-4-tb-m-2-fiyati,417749891.html

Evet gen 4 tercih edip depolamayı arttırmak bencede daha mantıklı.Ama ben anakartımın gen 5 desteğini dibine kadar kullanırım diyorsanız ozaman tercih edilebilir.

Hocam platinium ya da gold olması sizin için önemliyse
Bu da olabilir.
güç değeri daha az ama gayet yeterli
Diğer ürün hakkında çok bilgi sahibi değilim asus olmasına gerek yok diyorsanız olabilir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…