veromontana
Centipat
Linkini attığım X670E-A ile arasındaki fark nedir hocam? Sistem full beyaz olacağı için o daha güzel duruyor.Sistem parçaları hakkında kendimi yeteri kadar geliştirmiş biri olarak şu anakartı almanı öneririm. Güven bana en iyi seçim bu olacaktır:
Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix X670E-E Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 22.172,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe var hocam ama net rakam belli değil. Render ve oyun odaklı, uzun vaadede sorun çıkarmayacak bir sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz önemli
Linkini attığım X670E-A ile arasındaki fark nedir hocam? Sistem Full beyaz olacağı için o daha güzel duruyor.
Beyazın özellikleri gayet yeterli ve üst düzey beyaz sisteme beyaz anakart yakışır ikisininde faz sayısı gayet fazla bu işlemciye türlü türlü yeter.2 faz daha yüksek ve ek olarak gen 5 SSD yuvası bir tane daha fazla. Full beyaz sistem dizeceksen öbürünü al. Ama renk önemli değilse benimki daha iyidir.
Hocam EXPO destekli RAM ve Samsung 990 PRO SSD kullansak nasıl olur?Asus ROG Hyperion GR701 White ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Hyperion GR701 White ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Hyperion GR701 White ARGB Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 16.809,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply özelliklerini incele, 12.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.483,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus RTX 4090 Rog Strix OC White Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-WHITE 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 Rog Strix OC White Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-WHITE 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4090 Rog Strix OC White Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-WHITE 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 92.499,00...www.akakce.com
Teşekkürler. Aradaki fiyat ve renk farkını da göz önünde bulundurunca, X670E-A daha mantıklı geldi.2 faz daha yüksek ve ek olarak gen 5 SSD yuvası bir tane daha fazla. Full beyaz sistem dizeceksen öbürünü al. Ama renk önemli değilse benimki daha iyidir.
Hocam ram dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın 990 pro da olur tabiki.Hocam EXPO destekli RAM ve Samsung 990 PRO SSD kullansak nasıl olur?
Teşekkürler. Aradaki fiyat ve renk farkını da göz önünde bulundurunca, X670E-A daha mantıklı geldi.
Sorun değil hocam. Aslında XMP destekli RAM çalışır. Ama EXPO destekli olanları tercih etmem daha doğru olur.Hocam ram dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın 990 pro da olur tabiki.
Bana 64 GB yeterli gelecektir. Attığınız RAM gayet güzel.
Gen4 kullanıp artan bütçeyle depolama kapasitesini yükseltem daha iyi olur. Gen4 ve Gen5 arasında değecek bir fark var mı?Ayrıca ssd gen 5 destekli olsun isterseniz
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-1tb-mp700-pcie-40-gen5-okuma-9500mb-yazma-8500mb-m2-ssd-cssd-f1000gbmp700r2-p-49167?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Bunu tercih edebilirsiniz.
Evet gen 4 tercih edip depolamayı arttırmak bencede daha mantıklı.Ama ben anakartımın gen 5 desteğini dibine kadar kullanırım diyorsanız ozaman tercih edilebilir.Sorun değil hocam. Aslında XMP destekli RAM çalışır. Ama EXPO destekli olanları tercih etmem daha doğru olur.
AM5 platformu için quad channel yerine dual channel RAM kullanmak, stabilizasyon açısından daha doğru deniliyordu. Son durum ne bilmiyorum.
Bana 64 GB yeterli gelecektir. Attığınız RAM gayet güzel.
Gen4 kullanıp artan bütçeyle depolama kapasitesini yükseltem daha iyi olur. Gen4 ve Gen5 arasında değecek bir fark var mı?
Şu ideal gözüküyor:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-4-tb-m-2-fiyati,417749891.html
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-4-tb-m-2-fiyati,417749891.html
Gen4 yeterli o zamanEvet gen 4 tercih edip depolamayı arttırmak bencede daha mantıklı.Ama ben anakartımın gen 5 desteğini dibine kadar kullanırım diyorsanız ozaman tercih edilebilir.
Hocam platinium ya da gold olması sizin için önemliyseGen4 yeterli o zaman
PSU olarak bu ürün nasıl? Farklı bir konuda önerilmiş. Platinium sertifikalı olduğu için daha iyi olabilir.
MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe