RTX 4090 sistem toplama tavsiyesi

Ryzen 3 3100

Hectopat
Daha fazla  
Oyun ve yayıncılık için üst düzey sistem tavsiyesi istiyorum. Parçaların çoğunu yurt dışından alacağım için tam fiyat veremiyorum.
Yayın açmak için kullanılacak fiyat çok abartı olmasın 4090 tarzı bir şey istiyorum.

"Fiyat çok abartı olmasın" hocam net bir fiyat olmazsa öneri yapılması zor, en azından fiyat aralığı verin.

Bu anakartı ilk defa gördüm, özellikleri filan iyi midir hocam? Bir de o PSU'ya 8.5k değer mi bilemedim.

Bu anakartı ilk defa gördüm, özellikleri filan iyi midir hocam? Bir de o PSU'ya 8.5k değer mi bilemedim.

Anakartı değiştirdim hocam önceki de iyi marka ASRock fiyatına göre, ama 1500 TL fark ile Gigabyte'in daha iyi 20 faz + yapay zeka desteği vs. PSU'nun 850W olanı ben kullanmıştım, kablolaması, sessizliği ve kalitesi gerçekten çok iyiydi diye önerdim onu da. PSU'nun kullanıcı değerlendirmesi ve yorumları da bayağı iyi çoğu kişi memnun MSI kalitesi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…