RTX 4090 sistemde GTA 5 oynarken anlık FPS düşüşleri oluyor

Sizin sorununuz gercekten ilgincmis. Anakart güncel midir acaba? Böyle yüksek sistemlerde böyle seyler cok önemli yoksa bir ise yaramıyor.

BIOS'u dün güncelledim hocam. Bilmiyorum bakalım çözebilirim inşallah.

Sizin sorununuz gercekten ilgincmis. Anakart güncel midir acaba? Böyle yüksek sistemlerde böyle seyler cok önemli yoksa bir ise yaramıyor.

DirectX 10 veya 11'den olabilir mi?

Son düzenleme:

Sizinki 10 mu?

Hocam ayrıca sunu belirteyim, PC hocasının PC aldıktan sonra yapılması gerekenler adlı videosu var 1 ay önce atıldı YouTube'a onu izleyin o tarz ayarlar yapmanızı öneririm çünkü o videoda, anakart içinde yapılması gereken performans ayarları falan her ayarı veriyor. Öneririm bir deneyin.

Son düzenleme:
S

CMD promptu ile sorun çözüldü, daha doğrusu Online'da bir sorun olmadı. Story'i denemedim.

S

CMD promptu ile sorun çözüldü, daha doğrusu Online'da bir sorun olmadı. Story'i denemedim.

S

S

Çözüldüğüne sevindim. Güle güle kullanın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…