RTX 4090 sisteme monitör önerisi

695710

Centipat
Makaleler
1
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24 GB GDDR6X 384 bit DLSS 3 ekran kartı.

Intel Core i9 13900K 3.0GHz 36MB önbellek 24 çekirdek 1700 10nm işlemci.

Arkadaşlar bu sisteme,

Bundan mı alayım yoksa direkt,

Aga bu sisteme 144 Hz alırsam bana küfür eder diye düşünüyorum. Ama 1K'da da darboğaz yapıyor. 4K'da yapmıyor. Ne yapmam gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K 144 Hz uygun olur. Rekabetçi FPS oyunlarında performans istiyorsanız 1080p 360 Hz de bakabilirsiniz.

Rekabetçi severim.

Rekabetçi seviyorsan o kartı alman bir tık manidar olmuş 4080'de alınabilirdi 4090 daha çok Premiere Pro'da filmcilik vs uğraşanlara hitap ediyor bana göre.

4090 için 4K monitör olmazsa olmaz hocam. 4090'a gidip de 1080p monitör almak aşırı saçma olur. 4090'da 4K açamayacağınız hiç bir şey yok. Dünya'nın en iyi bir tüketicinin alabileceği ekran kartı. Render, mühendislik ve mimarlıkta kullanılan ağır programları kullanmayacaksanız abartı bir kart olmuş. Oyunlar için 4070 bile yeterli aslında.

Bu TV yerine bile geçer

Bütçe belirtirseniz nokta atışı öneri yapabilirim. 3. attığım eğer rekabetçi oynuyorsanız 4K240Hz VA panel monitördür. Baya baya bütçeniz varsa OLED alınabilir.

Rekabetçi seviyorsan o kartı alman bir tık manidar olmuş 4080'de alınabilirdi 4090 daha çok Premiere Pro'da filmcilik vs uğraşanlara hitap ediyor bana göre.
doğru diyorsun ama hikayede oynayacağım.
sınırsız bütçe itopyada bulursan iyi olur normaldende atabilirsin.

önerilerinizi bekliyorum dostlar

Son düzenleme:
doğru diyorsun ama hikayede oynayacağım.

sınırsız bütçe itopyada bulursan iyi olur normaldende atabilirsin.

önerilerinizi bekliyorum dostlar
Hocam aklınızda kaç inç var? 65 inçlik monitörlerde var. Bütçe baya çıkarsa kesinlikle OLED alınmalı. Ekrana bakmaktan kendini alamazsınız o kadar güzel ki

Ben olsam net 1. monitörü alırdım.

Rekabetçi seviyorsun, güçlü bir sistemin var, bütçen de varsa bunu al geç derim.

Eğer karışık oyun oynayacaksanız 4K 144 Hz tercih edin. 4090'a 2K bile az geliyor.

1.den alayım o zaman hocam.

ama ben bunlardan almaktansa

rekabetçi severim dedimde valorant oynuyordum hesap ban yedi şuan oynamıyorum söyliyeyim pubg steam oynuyorum sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…