RTX 4090 Valorant'ta 78-80 dereceye ulaşıyor

CedricFeanor

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX4090 Amd Ryzen 7950X3D Msi Edge Wifi B-650 G.Skill Trident 16+16 Samsung 980 Pro 2TB Gigabyte 32 inç 4K 144 hz DeepCool LS720 120mm 1200 Watt Hydro Platinum PSU
1 yıl önce topladım bilgisayarı ekran kartım 4090 işlemcim AMD Ryzen 7950X ve Valorant oynarken ekran kartım 76-80 derece arası oluyor. İşlemci tabanlı bir oyunda bu kadar alması garip geldi. Ardından Roblox oyununa geçtim ve onda da 1-2 derece düştü sadece sonra her şeyi kapattım boşta iken kaç derece diye bunda ise 38-40 derece alıyor. Malware antivirüs yükledim 1 tane trojan buldu karantinaya aldım şu an ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir format at. Boştaki sıcaklıklar normal gibi ama yükte çok yüksek sıcaklıklar.

Aynı şu videodaki gibi atsam olur mu yoksa illa flashbellekle mi atayım (bu videodaki ile normal atılanla aynı görevi görüyor mu)

Aynı şu videodaki gibi atsam olur mu yoksa illa flashbellekle mi atayım (bu videodaki ile normal atılanla aynı görevi görüyor mu)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sen flashla at en temizi o olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı