Arkadaşlar merhaba. Ben kendimce bir sistem topladım da, acaba parçalar uyumlu mu diye sormak istedim. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler ve arkadaşlar önerilerinize açığım.
Arkadaşlar merhaba. Ben kendimce bir sistem topladım da, acaba parçalar uyumlu mu diye sormak istedim. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler ve arkadaşlar önerilerinize açığım.
En ucuz MSI Spatium M570 Pro Frozr Soğutuculu PCI-Express 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M570 Pro Frozr Soğutuculu PCI-Express 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 13.150,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Spatium M570 Pro Frozr Soğutuculu PCI-Express 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M570 Pro Frozr Soğutuculu PCI-Express 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 13.150,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum , arkadaşımla bir youtube hesabımız var o yüzden işlevli olması kadar biraz da görüntüye takıldım .
İşlemci: Intel core i9 14900
Ekran kartı: MSI GeForce rtx 4090
Ana kart: MSI Mpg Z890
Kasa: MSI Mpg gungnır 300r
Ssd: Samsung 990 pro
Ram: G.skill trident Z 2×32
Güç kaynağı: Asus rog strix 1000w
İşlemci soğutucu: MSI mag corelıquid c360
Sizden ricam bu parçaları toplasam sorun yaşarmıyım bunu söyleyin. Bir de bir eksiğim varsa tamamlarsanız çok mutlu olurum.