RTX 4090 ve R9 7950x3D'li sistemde CS2 düşük FPS veriyor

ughilus

Hectopat
Daha fazla  
CS2 oynarken aldığım ekran görüntüsünü bıraktım. İnternetteki videolarda insanlar 1080P'de 600FPS'lerde oynuyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-21 150049.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-21 150049.png
    610,6 KB · Görüntüleme: 302
Ekran kartı neredeyse hiç devreye girmiyor ki bu görüntüde, NVIDIA Denetim Masası'ndan CS2'yi seçip yüksek performanslı RTX 4090 ekran kartını seçin. Alttaki ayarlardan da oyunu ayarlayın. Ayrıca oyunu yüksek grafiklere ve Full en yüksek ayarlara çekip V-Sync kapatın. NVIDIA + Boost ayarını oyundan etkinleştirin. Oyun bu haliyle sadece işlemciden oynuyor gibi bir durum söz konusu, ekran kartını çalıştıracak çözünürlüğe ve yüke alırsanız 600-700-1k ya varan FPS'leri görürsünüz.
Buradan hangi ayarları yapmalıyım?
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Hepsinde olabilecek en düşük tepkime, ve en yüksek kaliteyi seçin. Bununla ilgili cs ayarları nasıldır bilmiyorum. Ben valo oyuncusuyum ve valorantta max fps için berk rip tepenin videosu var yt yazsan direkt çıkıyor. Eski bir cs oyuncusu olduğu için bence onu da çekmiştir, cs için en doğru nvidia denetim masası ayarları diye.

çünkü 4090 gibi bir canavara sahipsin maşallah hocam, kartı kullanamadığın için fps alamiyorsun. Kart devreye giremiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı