Bu söylediğine sen inanıyor musun gerçekten.4090 saf guc konusunda 3080 Super Duper... Ehem 5080'den bile iyiydi ustunkoru baktigim testlere gore.
Evet inanıyorum. Sen neden inanmıyorsun?Bu söylediğine sen inanıyor musun gerçekten.
Merhabalar hocam. Bende quest 3 ve 13900kf ile rtx 4090 kullanıyordum. 5090 almak için 4090 ı elimden çıkardım. Render ve video işlemleri için kullanıyorum. Ek olara quest 3 ü pc ye bağlayıp VR oyunda denedim. Tüm oyunlarda 4090 çok yüksek fps değerlerinde akıcı şekilde oynaması sağlıyor. Sadece VR ile MSFS simülatörüne girdiğimde FPS ler çok düşük 25-30 seviyelerdeydi. Bunun sebebi MSFS ile arka planda çok fazla eklentininde çalışıyor olması sanırım. MSFS hariç veya eklentiler olmadan msfs ile akıcı oynayabilirsin.Herkese selam. Quest 3 ve 7900XT kullanıyorum. Sadece DCS ve IL 2 oynuyorum. Kartımı yükseltmek istiyorum. 4090 ve 5090 arasındayım. Fakat 5090 değer mi sizce? Yoksa 4090 alıp bitireyim mi?Anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.