RTX 4090'dan RTX 5080'e geçmeye değer mi?

4090'ın saf güçte 5090'dan neredeyse farkı yok zaten geçilmez. Cyberpunk'ta 4090 26, 5090 30-35 falandı herhalde. NVİDİA bir karşılaştırma yayınlamıştı ona bakabilirsiniz.

4090'ın saf güçte 5090'dan neredeyse farkı yok zaten geçilmez.
Çok kafama takılıyordu ama pekte anlamam böyle donanımlardan şimdi vazgeçtim çok teşekkür ederim.

Çok kafama takılıyordu ama pekte anlamam böyle donanımlardan şimdi vazgeçtim çok teşekkür ederim
Hayır, 4090 gayet yeterli.
Teşekkür ederim

Çok kafama takılıyordu ama pekte anlamam böyle donanımlardan şimdi vazgeçtim çok teşekkür ederim
Hayır, 4090 gayet yeterli.
Teşekkür ederim
DLSS kullanan oyunlar oynuyorsan geçilir. Oynamıyorsan geçilmez.
Dlss destekleyen oyunlardaki fbs felan tatmin edici ama burada herkes değmez demiş yoksa geçmeyi planlıyordum.

4090 bile sadece oyun için orantısız derecede güçlü. Yani arada gerçekten "değecek" fark olsa bile değmeyecek. Biraz değişik oldu ama böyle, asla hayatını etkilemeyecek.

Şöyle isterseniz bakın.

Arkadaşlar bende 4090 var, hikayeli grafikli oyunlar oynuyorum, sizce 5080'e geçmeli miyim?
Paranızı harcamak için yer aramıyorsanız gerek yok. Yukarıda da dedikleri gibi gayet yeterli denilebilecek seviyenin üstü bir ekran kartınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…