RTX 50 serisi beklenmeli mi?

furkn1711

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyuncu laptopu almak istiyorum. Aklımda 4070'li Acer Nitro 16 vardı. Uzun zamandır o laptopu almak istiyordum. Fakat şimdi RTX50 serili laptopların çıkmasına da az kalmışken beklesem mi alsam mı karar veremedim. RTX50 serisinin makul fiyatlardan çıkmamasından ve o zamana kadar almak istediğim laptopun pahalanmasından ya da stok kalmamasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bir diğer merak ettiğim soru RTX 5070 laptoplar Türkiye'de ne zaman satışa sunulur? Bütçem 50-55k, 60'a zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef korkuların muhtemelen gerçekleşeceği için bunun bilincinde olarak kararını vermen lazım hocam. 5000 serisi laptoplar Türkiyeye mayıs ayından önce gelmez. 5000 serisi çıkınca da 4000 serisi laptopların fiyatlarının düşeceğini sanmıyorum. Çünkü zaten 5000 serisi laptoplar pahalıya satılacak. Üste enflasyonu da eklersen şuan 60 a alacağın 4070 laptop mayıs ayında belki de 70 e gelecek. 5070 laptop da mesela 85 e satılacak. Ben yerinde olsam bekleyip 85 e 5070 olanı alırdım ama o ben tabi. Herkesin şartları kullanım amacı değişir.

85 verecek durumum yok bütçe en fazla 50-55k. Konuyu açtıktan yarım saat sonra sipariş verdim zaten beklememeye karar verdim çünkü ben de makul fiyatlara satılmayacağını düşünüyorum 5070'in. Riske atmak istemedim 5070'i beklerken bu sefer 4070'in pahalanma ihtimali var. En iyisi beklemeden almak gibi geldi. Ayrıca Mayıs ayı benim için uzak bi zaman zaten 2 senedir atama bekliyodum PC almak için bir de mayısı bekleyemicem neyse hayırlısı olsun sorunsuz bi cihaz gelir inşallah.

Hayırlı olsun ne aldınız peki

Güzel laptop almışsınız güle güle kullanın inşallah.
Eyvallah. Cihaz güzel de teknoloji biraz şans işi. Sıvı metal sorunlu olabiliyormuş bu cihazların bazıları. Gelince test edip görücem umarım sorunsuz çıkar.

Eyvallah. Cihaz güzel de teknoloji biraz şans işi. Sıvı metal sorunlu olabiliyormuş bu cihazların bazıları. Gelince test edip görücem umarım sorunsuz çıkar.
O ihtimal en iyi ürünü alsanız da var maalesef. İyice test edin her şeyini. İlk 14 gün iade hakkı var zaten. Bir sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…