RTX 50 serisinde hot spot sensörü kaldırıldı

Benim için 5060 Ti yeterli olacağını düşünüyorum sadece GTA 6'da neler ile karşılaşacağımı bilmiyorum. 5070 alıp GTA 6'da ayarları kısmak gerçekten üzer. Onun yerine 5060 Ti ile full ayarlarda MFG açıp oynamak daha mantıklı geliyor. 5070 Super'de çıkacak ama fiyatı ne olur bilemiyorum. O kadar bekleyip 5070'in 26k olduğu yerde super 35K'den falan çıkarsa boşuna beklemiş olurum. Şu anlık 5060 Ti daha yakın geliyor.

Kesinlikle 5000 serisinin en f/p olanı 5060ti 16gb versiyon ben memnunum

Kesinlikle 5000 serisinin en F/P olanı 5060 Ti 16 GB versiyon ben memnunum.

Bende de aynı kart var bende memnunum. 21k ya aldım indirimde ve bana yeterli oluyor. Özellikle Frame Gen 4X açınca 300 FPS'lerde dolaşıyor kart.

Bende de aynı kart var bende memnunum. 21k ya aldım indirimde ve bana yeterli oluyor. Özellikle Frame Gen 4X açınca 300 FPS'lerde dolaşıyor kart.

Hocam MFG'nin yarattığı görüntü kalitesi ve gecikmeyi nasıl buldunuz?

Online oyunlarda hiç denemedim ama hikayeli oyunlarda hiç gecikme hissetmedim. Bence DLSS teknolojisi iyi durumda. Kaliteyi artiriyor. Mesela Cyberpunk oyununda native sekilde Ultra ayarlarda goruntu bana kotu geliyor. Ama DLSS acip fg de oldugu zaman yag gibi akıyor oyun. Goruntu de iyilesiyor.

Bende 4070 Ti Super var, fg açınca gecikmeyi hissediyorum. Native 30-40 FPS aldığım zaman açarsam feci kötü oluyor.

Lag Simulator'e dönüyor oyun.

MFG'ye fazla bel bağlamayın, güçlü kartlarla daha iyi çalışıyor. 30-40 FPS alan bir kartta fg ve MFG açmak oyunu çöp ediyor. Minimum 50-60 FPS almak şart.

Son düzenleme:

Vallahi 5060 Ti kotu bir kart degil hocam. 1080p icin kullanıyorum ve su ana kadar lagla karsilasmadim gecikmeyle karsilasmadim. Belki 4-5 sene sonra dediginiz olabilir. Ama bu onumuzdeki senelerde 5060 Ti gibi bir kartin DLSS acmadan 60 FPS altina dusebilecegini sanmiyorum 1080p icin. Cunku gunumuzde en cok kullanilan ekran karti hala 3060. yani oyun cikaracak geliştiriciler bunu gozetip oyun çıkaracaklar. Bence 5060 Ti kartinin omru uzun.

Hangi oyunda 30-40 FPS aliyorsunuz hocam. 4070 Ti Super cok guclu bir kart.

Bunları Black Myth: Wukong, Silent Hill 2, Indiana Jones vb oyunların portlarını ekiplere söylemek lazım. Ultraya alınca 4070 Ti Super'im yamuluyor.

5060ti için
Bu 1440p Ultra RTX ayarlarda DLSS B ve MFG X2 iken alınan değerler.

Bu da 1440P'de OverDrive ayarlarda DLSS B ve MFG X4 iken alınan değerler. Bu ayarda baz 20FPS DLSS ile 40FPS MFG X4 ile ortlama 159 FPS değerine ulaşıyor ve gecikme bence fazlasıyla kabul edilebilir seviyede.

Hangi oyunda 30-40 FPS aliyorsunuz hocam. 4070 Ti Super cok guclu bir kart.

Cyberpunk path racing, Black Myth: Wukong, Silent Hill 2, Indiana Jones, Alan Wake 2 vb oyunlar. 4070 Ti Super'i 2K da 30-40 FPS'ye düşürecek oyun sayısı az ama, DLSS açmazsam direk 30-40 FPS alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…