RTX 5000 serisi ne zaman satışa çıkacak?

Caner_ank

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 5000 serisi kartlar duyuruldu gözüme 4090 gücünde söylenilen 5070 ve Türkiye satış fiyatı çarptı. 25k başlangıç fiyatı var illaki vergiler ve satıcı payı ile ülkemizde 5-10k fark ile satılacağını düşünüyorum ama cidden söylenilen gibiyse alınır gibi satışa çıkcağı tarih belli mi bir de fiyat tahminleriniz ne olur?

Bugün 5000 serisi kartlar duyuruldu gözüme 4090 gücünde söylenilen 5070 ve Türkiye satış fiyatı çarptı. 25k başlangıç fiyatı var illaki vergiler ve satıcı payı ile ülkemizde 5-10k fark ile satılacağını düşünüyorum ama cidden söylenilen gibiyse alınır gibi satışa çıkcağı tarih belli mi bir de fiyat tahminleriniz ne olur?
Yazdan önce çıkarsa mükemmel olur. 4070 super sistem almayı düşünüyordum artık 5070

Ülkemizde 25k'ya alınamıyacağını bilmeyen yoktur büyük ihtimalle. 5070 ekran kartı 4090 performans gücünde vb. insanların gözlerini boyamak ve pazarlama stratejisi olarak görüyorum. Yeni gelecek DLSS4 ve Multi-Frame ile 4090 performansı verir mi onu göreceğiz. Ben en az 30 35k olmasını bekliyorum.

Vergisiz fiyati 19402 TL. 25k vergi dahil tavsiye edilen satis fiyati. Bizim ithalatci firmalarimiz bu tavsiyeye kesinlikle uyarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı