RTX 5060 16 GB vs RTX 4070

Saydığımız markaların hepsi iyi markalar zaten iyi marka olmasalar bu kartları nasıl üretsinler her markada sorun yaşayan vardır ben msı asus gibi markaların daha stabil ve güzel çalıştığını düşünüyorum benim tercihim 2 bin tl koyup palit yerine asus olur örnek olarak
Stabil ve güzel çalışma diye mevzu yok ne yazıkki. Çünkü kartların hepsi aynılar, isterseniz sizde gidip kendi soğutmanızı yapıp takın. 80 derece üstü olmadığı sürece aynı performans.

İsmi Asus olunca cidden hiçbir şey değişmiyor hocam bundan emin olun. Tıpa tıp aynı kasa Turbox bile olsa birşey değişmez.
Çünkü kartın kendisine müdahale etmiyorlar, sadece en fazla OC veya UC yapılıyor. Onuda sizde yaparsınız zaten.

Klavye gibi yazılım olsa veya sürücü güncellemesi olsa, anakart gibi BIOS, hadi diyecem ama ekran kartında bu tarz hiçbir şey yok. Kendi BIOS NVIDIA, AMD tarafından. Özel yazılımda yok. Eee... Elde birşey yok.
Şahsen bende de Asus kart var, hayatınızda göreceğiniz en gürültülü fana sahip. Normal düz kart birde, etiketi olmasa Asus olduğunun kanıtı yok.
Bir esprisi yok kartın, dümdüz kart.

Stabil ve güzel çalışma diye mevzu yok ne yazık ki. Çünkü kartların hepsi aynılar, isterseniz sizde gidip kendi soğutmanızı yapıp takın. 80 derece üstü olmadığı sürece aynı performans.

İsmi ASUS olunca cidden hiçbir şey değişmiyor hocam bundan emin olun. Tıpatıp aynı kasa Turbox bile olsa bir şey değişmez.
Çünkü kartın kendisine müdahale etmiyorlar, sadece en fazla OC veya UC yapılıyor. Onuda sizde yaparsınız zaten.

Klavye gibi yazılım olsa veya sürücü güncellemesi olsa, anakart gibi BIOS, hadi diyeceğim ama ekran kartında bu tarz hiçbir şey yok. Kendi BIOS NVIDIA, AMD tarafından. Özel yazılımda yok. Eee... Elde bir şey yok.
Şahsen bende de ASUS kart var, hayatınızda göreceğiniz en gürültülü fana sahip. Normal düz kart bir de, etiketi olmasa ASUS olduğunun kanıtı yok.
Bir esprisi yok kartın, dümdüz kart.

ROG Astral falan alinmayacaksa alt modeller hemen hemen aynı dediğiniz gibi markaya takılmanin mantığı yok.

ROG Astral falan alinmayacaksa alt modeller hemen hemen aynı dediğiniz gibi markaya takılmanin mantığı yok.
Amiral gemilerinde de aslında ROG'a alternatifler olabiliyor. Genede yüksek segment ve üstü olmadığı sürece MSI, ASUS, Gigabyte üçlüsü üzüyor çoğunlukla.

Amiral gemilerinde de aslında ROG'a alternatifler olabiliyor. Gene de yüksek segment ve üstü olmadığı sürece MSI, ASUS, Gigabyte üçlüsü üzüyor çoğunlukla.

Yani Palit INNO3D Zotac Colorful hatta Galax kullanan bile mennun kimseyi üzmedi ASUS MSI Gigabyte markalarla ayni değeri alıyorsunuz üst segment olmadiği takdirde bu arkadas zaten o ROG Astral gibi üst segmentlere yönelmeyeceği icin dediğimiz markalar cok daha iyi
Zaten belli bir minimun standartlari var ekran kartlarında onun altında yapmaları yasak ek olarak adamlar referans bir soğutma modeli veriyor bundan dolayi fabrikam olsa ben bile o kartları üretirim yani abrahamın dediği gibi iste yoksa nasıl üretsin diye bir olay söz konusu değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı