Sistem dizeceğim aralarında çok fiyat farkı var 5060 8 GB alacaktım ama VRAM muhabbeti canımı sıktı. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca AMD ekran kartı önermezseniz sevinirim.
(Yurt dışında yaşıyorum aralarında 13.5 k fark var TL olarak)
Warzone güzel VRAM tüketen bir oyun, diğerlerinde problem olmaz ama onda biraz problem yaşayabilirsiniz. Aradaki absürt farkı ödemede problem yoksa 5060ti tercih edilir gibi duruyor.
Warzone güzel VRAM tüketen bir oyun, diğerlerinde problem olmaz ama onda biraz problem yaşayabilirsiniz. Aradaki absürt farkı ödemede problem yoksa 5060 Ti tercih edilir gibi duruyor.
Zaten FPS oyunlarının hiçbirini yüksek ayarlarda oynamayı seven biri değilim detay az olsun hedef belli olsun. Ayarları düşükte oynasam Warzone da sıkıntı çıkarır mı?
Hocam hangisini alayım diye soruyorsanız ya paranız var ya da biriktirmeniz mümkün, kesinlikle Ti 16 GB. Bir de hikaye oyunları için zaten direkt 16, artık en az 9-10 GB istiyor oyunlar.
Zaten FPS oyunlarının hiçbirini yüksek ayarlarda oynamayı seven biri değilim detay az olsun hedef belli olsun. Ayarları düşükte oynasam Warzone da sıkıntı çıkarır mı?
1080P Düşük ayarlarda 7.4 GB VRAM tüketiyor gibi duruyor emin olmamakla birlikte. Normalde güvenilir kanallar var fakat tam olarak 5060 ile Warzone testi yapan pek göremedim. Diğer kartlarda VRAM tüketimi belirttiğim gibi genel olarak