RTX 5060 alınır mı?

Çok yanlış yerden kıyaslamışsın işlemcileri. İşlemci ve ekran kartı donanımları karşılaştırmasına Hardware Unboxed yada Gamers Nexus gibi güvenilir kanallardan bakacaksın.

Çok yanlış yerden kıyaslamışsın işlemcileri. İşlemci ve ekran kartı donanımları karşılaştırmasına hardware unboxed ya da gamers nexus gibi güvenilir kanallardan bakacaksın.

Hocam dediğiniz sitelere baktım da bir tek gamer nexusta R5 3600 testi görebildim onda da grafiklerde R5 5600 yok. Bulursanız atar mısınız?

Hocam peki R5 5600'e 5060 Ti nasıl olur?

Hocam R5 5600'e 5060 Ti uygun olur mu?

Hocam dediğiniz sitelere baktım da bir tek gamer nexusta R5 3600 testi görebildim onda da grafiklerde R5 5600 yok. Bulursanız atar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
(videoda 3600 de var.)
5600 ile 5600X neredeyse aynı performansı verdiği için karşılaştırmada X olsa da olur.

Hocam peki R5 5600'e 5060 Ti nasıl olur?

Hocam R5 5600'e 5060 Ti uygun olur mu?

5600 5060 Tİ ikilisinde birkaç test videosu izledim gayet iyi besliyor. Darboğaz pek göremedim. Bütçe şu an kısıtlı ise 5600'e yükseltmek tatmin edecektir.

5600 5060 Ti ikilisinde birkaç test videosu izledim gayet iyi besliyor. Darboğaz pek göremedim. Bütçe şu an kısıtlı ise 5600'e yükseltmek tatmin edecektir.

Bende şu anda R5 5600 3060 ikilisi var 3060'ı 5060 Ti'a yükseltmek için sormuştum

Palit mi yoksa Gainward mı önerirsiniz?
İki marka da kötü değil tercih edebilirsiniz. Sonuçta F/P ekran kartları ve fiyatları diğer markalara daha uygun. Yalnız Palit kullanıcıları bazı yorumlarda kartın arkasının plastik olmasını eleştirmişler ve kartın malzemesinin biraz kalitesiz olduğundan bahsetmişler onun dışında teknik anlamda bir soruna rastlamadım kullananlar gayet memnun. Kartın güçlü olduğundan 11-12 GB VRAM isteyen oyunlarda bile Ultra ayarlarda gayet akıcı çalıştığından bahsetmişler. Aslında Colorful da iyi daha kaliteli ama maalesef Türkiye'de bulmak zor Trendyola 5060 Ti 8GB versiyonu gelmiş ama hemen tükenmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…