Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RTX 5060 çıkınca alacağım gibi ama aklıma kasama sığıp sığmayacağı sorusu geldi. Bilgisi olan birisi cevap verebilir mi?
Kasam: Amazon.com.tr
Daha tanıtılmadı kart belki ısınmayan bir kart olacak soğutma için çok uğraşılmayacak.Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RTX 5060 çıkınca alacağım gibi ama aklıma kasama sığıp sığmayacağı sorusu geldi. Bilgisi olan birisi cevap verebilir mi?
Kasam: https://www.amazon.com.tr/dp/B08X76...80341&creativeASIN=B08X76YNL1&tag=cimritr1-21
Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RTX 5060 çıkınca alacağım gibi ama aklıma kasama sığıp sığmayacağı sorusu geldi. Bilgisi olan birisi cevap verebilir mi?
Hocam 2 fanlı RTX 4060'ı baz alırsak sığar mı?Daha çıkmamış bir kart için bu soruyu sormak sizce ne kadar mantıklı? 3 fanlı ve 2 fanlı modellere göre değişir. Tek fanlıları da belki gelir. Bu soruyu çıkınca sormanız mantıklı olan, şu an kim ne dese net olmaz. Kasanın 315mm ekran kartı desteği var. Bunu baz alırsınız:
Dark X-FORCE 3x Fan, ARGB LED Şeritli USB3.0 Full Akrilik Kasa ( Yeni )
Dark X-Force 3x12cm Fanlı ARGB LED Yeni Nesil Yüksek Performans Oyuncu Kasası Gerçek X Tasarımlı Mesh Ön Paneli ve Benzersiz ARGB LED Şeritleri ile Rakipsiz Oyun Deneyimi !www.dark.com.tr
Hocam 2 fanlı RTX 4060'ı baz alırsak sığar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.