RTX 5060, i5-12400F sistem alınır mı?

Daha fazla  
RTX 5060 sisteme 14600KF veya 14600K işlemci almanızı tavsiye ederim yüksek uyumluluk gösteriyor kendim kunlandığım için biliyorum.

RTX 5060 sisteme 14600KF veya 14600k işlemci almanızı tavsiye ederim yüksek uyumluluk gösteriyor kendim kunlandığım için biliyorum.

14. nesillerde stabilite şans işi diyorlar hocam yani drop yeme şansım daha mı fazla anlamadım ne demek o

Isıtma derken ne demek istiyorsunuz? fiyat iyi sistem alınabilir fakat ileride yukseltme yapmayacaksanız kasaya o kadar ek bütçe vermek mantıksız olur o paraya SSD'yi yükseltebilirsiniz.

Isıtma derken ne demek istiyorsunuz? Fiyat iyi sistem alınabilir fakat ileride yukseltme yapmayacaksanız kasaya o kadar ek bütçe vermek mantıksız olur o paraya SSD'yi yükseltebilirsiniz.

Ayrı olarak 500'ün yeteceğini düşünüyorum ya yani 1TB vardı önceden çok işime yaramadı zaten ileride SSD'ye ekleme yapabiliyoruz değil mi bir 500 daha alırım yetmezse.

Ben 12400F + 4060 kullanıyorum, 5060'ın 4060'dan çok farkı yok aşırı güçlü bir kart değil darboğaz yemezsin ama ben İtopya pek önermiyorum o tamir edilmiş kart satma mevzularından sonra, üzerinden ne kadar yıl geçerse geçsin Şikayetvar'da raporlar var. Mağaza genel olarak bana güvenli gelmiyor.

Bende de 4060 Ti 14600KF kombinasyonu var 4060 ve 5060 la maksimum uyum sağladığını düşündüğüm için 14. nesil işlemciye yönelmesini önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…