RTX 5060 ile sistem uyumlu mu?

Daha fazla  
Öerhaba,

Sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum, RTX 5060 almak istiyorum. AMD tarafında daha cazip seçenekler var ancak bu sistemi ilk topladığımda RX 5500 XT 8 GB modelini almıştım ve PC sürekli donup kapanıyordu, ne yaptıysam çözemedim ve kartı iade etmek zorunda kalmıştım. Sistemim ekran kartı hariç değişmediği için yine aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum AMD tarafından açıkçası. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım edebilirse çok sevinirim.

İkinci sorum ise PSU konusunda, bendeki PSU FSP'nin 500W 80+ Hydro K modeli.

Ekran kartı: RTX 5060 8 GB veya dengi bir AMD modeli.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: XPG 2x16 GB 3600 MHz.
Anakart: Gigabyte B450M-H
SSD: 1X 250 GB SATA SSD, 1X 500 GB M.2 SSD.

Bu sisteme 500W 80+ PSU yeterli olur mu? Şu anda onu yükseltecek bütçem yok idare edebilir mi beni?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam son olarak AMD'de bahsettiğim tarzda sorunlar devam ediyor mu? Benim sorunum donanımsal mıydı yazılımsal mıydı bilmiyorum ancak bazen yazılım güncellediğimde iyileşiyordu fakat sonra yine sapıtıyordu bilgisayar. Donup kapanıyordu vs. O yüdzen AMD'ye yanaşmıyorum belki de benimki bilgisizlikten kaynaklı şu an yanaşmama sebebim ancak çekincelerim var. RTX 5060 8 GB modelini de çok beğenmedim ancak eldeki bütçeye başka bir şey de gelmiyor maalesef.

Birazcık sizin şanssızlığınıza denk gelmiş hocam. Ayrıca bu işlemci yetersiz. AMD kart öneriyorum. 8GB VRAM aşırı düşük 5060 "Tİ" olmayan karttan uzak durulması lazım. Günümüzde 1080p oyunlarda bile yetersiz.

Öerhaba,

Sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum, RTX 5060 almak istiyorum. AMD tarafında daha cazip seçenekler var ancak bu sistemi ilk topladığımda RX 5500 XT 8 GB modelini almıştım ve PC sürekli donup kapanıyordu, ne yaptıysam çözemedim ve kartı iade etmek zorunda kalmıştım. Sistemim ekran kartı hariç değişmediği için yine aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum AMD tarafından açıkçası. Bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım edebilirse çok sevinirim.

İkinci sorum ise PSU konusunda, bendeki PSU FSP'nin 500W 80+ Hydro K modeli.

Ekran kartı: RTX 5060 8 GB veya dengi bir AMD modeli.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: XPG 2x16 GB 3600 MHz.
Anakart: Gigabyte B450M-H
SSD: 1X 250 GB SATA SSD, 1X 500 GB M.2 SSD.

Bu sisteme 500W 80+ PSU yeterli olur mu? Şu anda onu yükseltecek bütçem yok idare edebilir mi beni?

Teşekkür ederim.
PSU modeli nedir?

FSP Hydro 500w+ 80+ veya FSP Hydro K 500w 80+

İkisinden biri.

Hydro imiş hocam.
Hazır sistemle mi gelecek? Veya kendin mi topluyorsun? Yoksa sende var mıydı? Sende varsa sıkıntı yok kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı