Thiago Alcantara Kilopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 yusuf7878 dedi: Hazır sistemle mi gelecek? Veya kendin mi topluyorsun? Yoksa sende var mıydı? Sende varsa sıkıntı yok kullan. Genişletmek için tıkla... Bende var hocam, upgrade edeceğim ekran kartımı sadece.
yusuf7878 dedi: Hazır sistemle mi gelecek? Veya kendin mi topluyorsun? Yoksa sende var mıydı? Sende varsa sıkıntı yok kullan. Genişletmek için tıkla... Bende var hocam, upgrade edeceğim ekran kartımı sadece.
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.242 Makaleler 9 Çözümler 128 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #12 Thiago Alcantara dedi: Bende var hocam, upgrade edeceğim ekran kartımı sadece. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Kullanabilirsin. @Thiago Alcantara bu arada Hydro k Pro modeli mi? Yoksa Pro yok mu? Eğer yoksa değiştir derim o psuyu.
Thiago Alcantara dedi: Bende var hocam, upgrade edeceğim ekran kartımı sadece. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Kullanabilirsin. @Thiago Alcantara bu arada Hydro k Pro modeli mi? Yoksa Pro yok mu? Eğer yoksa değiştir derim o psuyu.
Thiago Alcantara Kilopat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #13 yusuf7878 dedi: Sıkıntı olmaz. Kullanabilirsin. @Thiago Alcantara bu arada Hydro k Pro modeli mi? Yoksa Pro yok mu? Eğer yoksa değiştir derim o psuyu. Genişletmek için tıkla... Pro değil düz Hydro hocam. 5 yıl civarı oldu ben bu PSU'yu alalı.
yusuf7878 dedi: Sıkıntı olmaz. Kullanabilirsin. @Thiago Alcantara bu arada Hydro k Pro modeli mi? Yoksa Pro yok mu? Eğer yoksa değiştir derim o psuyu. Genişletmek için tıkla... Pro değil düz Hydro hocam. 5 yıl civarı oldu ben bu PSU'yu alalı.
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.242 Makaleler 9 Çözümler 128 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #14 Thiago Alcantara dedi: Pro değil düz Hydro hocam. 5 yıl civarı oldu ben bu PSU'yu alalı. Genişletmek için tıkla... Düz hali güzel bir model değil. Değiştirebilirsen değiştir.
Thiago Alcantara dedi: Pro değil düz Hydro hocam. 5 yıl civarı oldu ben bu PSU'yu alalı. Genişletmek için tıkla... Düz hali güzel bir model değil. Değiştirebilirsen değiştir.