RTX 5060 laptop alınır mı?

4080ler 5070'e kıyasla çok daha pahalı gördüğüm kadarıyla uygun bir 4080 kaçırmıyor isem

Şöyleki bundan sonra gördüğüm en uygun 5070li laptop 90k o da 16 gb ramli vs attığım cihaza göre donanımı çok kötü.

5060 alınmaz alacaksanız 5070 alın o fiyata değebilir. Bütçeniz varsa 5070 Ti laptoplari bekleyin asıl farkı o zaman göreceksiniz. 5070 Ti masaüstünde 4070'e denk. Laptop için oyunlarda büyük bir performans hatta DLSS 4 ile daha fazla FPS alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fiyatlar kaç para olur normalde bu fiyatlara çıkamam ancak bu çok uygun geldiği için kafamda çıkabildim değcekse beklemeye vaktim var.

Fiyatlar kaç para olur normalde bu fiyatlara çıkamam ancak bu çok uygun geldiği için kafamda çıkabildim değcekse beklemeye vaktim var.

Bundan üç hafta önce attığınız Slayer modelin 5070 Ti'li olanı vardı 80 bin TL'ye çok uygun fiyata satılıyordu tabii stoklar tükendi beklerseniz belki aynı fiyata tekrar stoklara gelebilir. Yanılmıyorsam onun işlemcisi bir tık daha iyiydi 32 RAM'i vardı.

80kya çıkmam mümkün değil maalesef..

5070'i alin o zaman daha uyguna o özellikler de laptop bulamazssiniz.Tek sıkıntısı fan sesi gürültülü gelebilir.
Sizce yıl sonuna kadar fiyatlarda değişiklik olur mu iyi yönde stok artışıyla?

Sizce yıl sonuna kadar fiyatlarda değişiklik olur mu iyi yönde stok artışıyla?

Şöyle 5070 Ti laptopların tavsiye edilen fiyatı 1600 dolar yani bugünün kuru ile 62000 TL falan yapıyor KDV'si cartı curtu en az 70-75k yapar amaaaa doğru dürüst hiçbir yerde yok fiyatlar ortalama fiyatları 1900 dolar 5070 Ti'lerin yine de stoklar artınca indirime girmesi mantıklı. Tabii bunlar yurt dışı fiyatları bizim Türkiye'de hem enflasyon hem dolar kuru hem de açgözlü satıcılar yüzünden ben 80k altı 5070 Ti göreceğimizi sanmıyorum. Onun dışında 5070 laptoplar 1300 dolardan 4070'leri nasıl 50-60k bandında bulabiliyorsak 5070'lerde o fiyatlara düşmesi lazım. 5070 Ti'lerin aksine çok aman aman fiyat performans oranları yok. Millet 5060 tercih edecektir muhtemelern 8 GB VRAM sorunundan ötürü. Yine de yatıırm tavsiyesi değildir. Türkiye'de bekledikçe fiyatlar artıyor.

Not: Yüksek seviye laptopları(5080-5090) 110-120K'den aşağı pek beklemeyin derim.

5070'i alin o zaman daha uyguna o özellikler de laptop bulamazssiniz. Tek sıkıntısı fan sesi gürültülü gelebilir.

Bu arkadaşın dediği de mantıklı çünkü dediği cihaz normal bir 5070 laptop değil işlemcisi ve diğer özellikleri üst seviye bunları 1300 dolara zaten satmazlar benim bahsettiklerim daha çok 5070 ile daha uygun işlemciler ve düşük ekran- RAM bileşenleri ile çıkacaklar 1300 dolar olur. Bunlar arttıkça fiyatlarda artar.

Çok teşekkürler hocam çok iyi özetlemişsin 5070'i bir kaç gün içinde almayı düşünüyorum, bir tane yurt dışı cihaz var gelmez ise.

Çok teşekkürler hocam çok iyi özetlemişsin 5070'i birkaç gün içinde almayı düşünüyorum, bir tane yurt dışı cihaz var gelmez ise.

Hocam sadece 5070 Ti almaya bak derim 5070 cidden ölü çıkmış bir ekran kartı ancak o GameGaraj'ın 5070 kasalı laptopu alınır uygun fiyata güçlü işlemcili ve 67K'ya birçok şey alıyorsun onun dışında 5060 öneririrm ben aralarında çok çok büyük fark olmayacak gibi.

Bütçe yetişmiyorsa tabii o bütçeye alabileceğin en iyi laptop o 5070. ben şu anda 5070 Ti kasasını kullanıyorum gayet memnunum onun 5060 kasasını alsan da memnun kalırsın sen merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…