RTX 5060 sistem iyi mi?

Ben bu sistemi almayı düşünüyorum SILVERSTONE-5060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 5060 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Henüz alamadım fakat sizin attığınız daha mantıklı duruyor parça kalitesi hakkında pek bilgim yok kaliteliyse alınır.

Hocam bende o sisteme bakmıştım ilk başta ama şu an kullandığım sistemi bulunca bunu aldım hem benim attığım daha mantıklı para ekleyebiliyorsanız ekleyip almanızı öneririm ben DDR4 hatası yaptım bence siz yapmayın hem ekran kartı markası olarak INNO3D Galax'dan daha iyi bir tek 5 5600 var tabii sizin biliceğiniz iş.

Rampage markayı hiçbir forumda önermiyorlar çok sıkıntılıymış ayrıca o sisteme özelleştirme yaparsak 30k bandına çıkıyoruz o fiyatlara çıkınca da bırakın 8 GB VRAM, 16 GB VRAM'li taş gibi RX 9060XT var bence 25k bütçelerde en mantıklısı benim attığım sistem gibi duruyor ayrıca DDR4 günümüzde gayet de yeterli ileride sistemi değiştirmek istersem sıfırdan DDR5 kurarım şu an o bütçelere çıkamam maalesef.

Kaç para sistemin benzeri: 16 GB RAM, 1TB SSD geri kalanı aynı ve mouse, klavye, monitör, mouse pad i Gaming genden 34K ya aldım ama taksitsiz.

Kaç para sistemin benzeri: 16 GB RAM, 1TB SSD geri kalanı aynı ve mouse, klavye, monitör, mouse pad i Gaming genden 34K ya aldım ama taksitsiz.

Memnun musunuz şu anlık herhangi bir sıkıntı var mı acaba? Yada keşke şunu alsaydım dediğiniz bişey

Memnun musunuz şu anlık herhangi bir sıkıntı var mı acaba? Ya da keşke şunu alsaydım dediğiniz bir şey.

Bilemiyorum ben gayet memmunum ama aynı paraya AMD'ninde daha iyi ekran kartli bir sistemi alinabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…