Diğer RTX 5060 Ti 16 GB R5 7500F sistem 34.985₺

Daha fazla  
SSD'ye fiyatından dolayı laf etmeyeceğim. PSU maalesef çöp. Daha sonra PSU'yu değiştiririm derseniz güzele benziyor.

@efebatiin @MelihÖzer fikriniz nedir?

Yakın zamanda daha iyisini görmüştüm sanırım ama şu anlık muadili bulunmuyor.

SSD'ye fiyatından dolayı laf etmeyeceğim. PSU maalesef çöp. Daha sonra PSU'yu değiştiririm derseniz güzele benziyor.

Bu fiyatta ekran kartının 16 GB olması bayağı güzel olmuş. Tek kötü yanı PSU bence.

Çok da iyi gelmedi bana. RAM'in 5600MHz olması, SSD'nin sorunlu olması, anakart chipsetinin A620 olması ve PSU'nun kötü olması alınabilirliğini çok azaltıyor. Daha iyisi toplanır gibi.

Efe'yi etiketleyip beni etiketlememek olmamış. Efe ne anlar sistemden. Sistem güzel PSU değişirse iyi olur. Yukarıda atılan PSU alınabilir çok ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok da iyi gelmedi bana. RAM'in 5600MHz olması, SSD'nin sorunlu olması, anakart chipsetinin A620 olması ve PSU'nun kötü olması alınabilirliğini çok azaltıyor. Daha iyisi toplanır gibi.

Bu fiyata hazır sistem ne var ki? Dediklerinizin ikisini not olarak eklemiştim. Diğer ikisini ise fiyatından dolayı gayet yeterli olarak görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır sistem gayet iyi. Uzatmayın daha fazla isterseniz. Haksızsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı