RTX 5060 Ti 78-82 derece olması normal mi?

Daha fazla  
RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartlı sistemimde güncel oyunlarda sıcaklığı 78-82 arasında değişiyor bu normal mi?
FurMark testinde 2K'da en fazla 72 dereceyi gördü "1 dakikalık testte" puanı da 8300 fakat güncel oyunlarda ekran kartı tam yükteyken ortalama 80-81 derece. Sizce servise vermeli miyim? Hazır sistem almıştım.

Normal değil Hocam bende 5060 kullanıyom maks 50 oluyo benimki

Dosya Ekleri

• RDR2 1440p Gaming Test.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Cyberpunk2k Ultra Msi Afterburner.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Funmark Testi 2k 1Dakika.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 60
odan sıcaksa olabilir hem havada çok sıcak ama bu değerler yine normal değil
Doğrudur hocam. Şimdi şöyle bir durum var; internette kimi arkadaşlar "kesinlikle normal bu değerler" derken, kimisi "kesinlikle servise gönder" diyor. Açıkçası ben de 3 farklı yapay zekaya detaylıca anlattım ve hepsi sıcaklıkların normal olduğu konusunda hemfikir oldu ama yine de ben emin olamıyorum. Çünkü servis süreci 20 iş günü ve bu beklemeye değer mi değmez mi karar vermek zor. Şunu da eklemem lazım, yaptığım FPS testlerinde ve diğer benchmarklarda piyasadaki diğer RTX 5060 Ti'larla aynı performansı alıyorum. Yani siz kartta sorun var mı diyorsunuz net olarak

Hocam sistemi alalı ne kadar oldu peki düzenli bakım yaptırıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…