RTX 5060 Ti alınır mı?

Hocam bütçem düşmek zorunda kaldı çünkü benden habersiz ailem parayı biraz harcamış.

Hocam testlere ve yorumlara baktım 5060 Ti 16 GB 9060 XT'yi çoğu oyunda geçiyor bazılarında eziyor.

Dostum ben güçlerini değil optimizasyonlarını sorguluyorum. AMD ekran kartında bariz olarak biraz daha geride kalıyor. (optimizasyon konusunda)

Dostum ben güçlerini değil optimizasyonlarını sorguluyorum. AMD ekran kartında bariz olarak biraz daha geride kalıyor. (optimizasyon konusunda)

Eski ekran kartlarında mavi ekran sıkıntıları vardı çokça ve hâlâ eski 6000 serisini kullanımda şikayetçi olan çok var ancak her yeni seride iyileşiyor şu ana kadar hiç duymadım ben 9000 serisi 7000 serisi hata veriyor diye.

Ben hala güvenmiyorum, aşırı fiyat farkı olmadıkça tercih etmem.

7000 ve 9000 serisinde o sorunlar yok denecek kadar azaldı hatta 9000 de hiç görmedim. AMD de hala sorunlar var diyeni görürsen ciddiye almamanı tavsiye ederim.

Hala 8 GB öneren var. Benim oynadığım oyunda Epic ayarda oynatmıyor bile sakın 8 GB'a sahip ekran kartı alma.

5060 Ti güçlü bir kart dolayısıyla 8 GB VRAM o kartın gücüne yetişemeyecektir. 16 GB alırsan yeterli düzeyde besler. Kargo da taş çatlasan 3-4 gün beklersin. Eğer internette o banda alabiliyorsan internetten al para biriktirmek için beklememiş olursun.

Hocam bütçe yetmediği için 9060 XT alacağım.

Hocam bütçe yetmediği için 9060 XT alacağım.

O da olur iyi performans alırsın. Yakın zamanda 2K monitörde almanı tavsiye ederim. Bazı kullanıcılar AMD tarafında driverlarda sorun yaşıyormuş ama onu bilmeni isterim. Her ne kadar eskiye göre Drive'lar iyi olsa bile driver işinin ustası NVIDIA'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…