RTX 5060 Ti mı yoksa RX 9060 XT mi?

Teşekkürler dostum, acaba cuma günü Gaming gecesi beklesek mi alsak mı onda da kararsız kaldım. :/ fiyatlar artmış şansıma...

Pek bir şey değişmez ama gene de bekle bakalım.
Gerçi biz indirim beklerken hadsiz ve şerefi olmayanlar bindirim yaparlar.

Oyun olsaydı 9060 XT, render olduğundan 5060Ti. Oyun konusunda aradaki fiyat farkına asla değmiyor.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah Sinerji'den aldın değil mi?
Aynen Sinerji'de en uygundu birde bilinen firma oradan satın aldım.

Oyun olsaydı 9060 XT, render olduğundan 5060Ti. Oyun konusunda aradaki fiyat farkına asla değmiyor.
Evet eskiden sadece oyun için alırdım ancak işlerim artık bu alan üzerine Youtube kanalım var video vs. render işim arttı. O sebeple bende 5060 ti tercih ettim.

@alperbiskin, hayırlı olsun. Oyun konusunda benzer performans gösteriyorlar. MFG düşünmenize gerek yok. Gecikme yapan bir teknoloji. Hala gelişmesi gerekiyor ve gerekli değil. 1080p'de ihtiyaç duymayacaksınız.

@alperbiskin, hayırlı olsun. Oyun konusunda benzer performans gösteriyorlar. MFG düşünmenize yok yok. Gecikme yapan bir teknoloji. Hala gelişmesi gerekiyor ve gerekli değil. 1080p'de ihtiyaç duymayacaksınız.
Teşekkür ederim G-Sync daha iyi gibi geliyor bana, ekstra yazılımlar ve studio işleri vs. düşündüğümden dolayı da 5060 daha uygun bana. Oyunlarda da çok geri kalmaz diye de düşünerek aldım

@alperbiskin, iyi düşünmüşsünüz. Sadece oyun, render ikinci planda diye düşünseydiniz aradaki fiyat farkı olduğundan direkt 9060 XT derdim yukarıda da belirttiğim gibi. İşin içine render, iş ve yayın gibi durumlar girdiğinden güncelde 5060Ti tercih etmeniz daha iyi oldu. Render tarafında NVIDIA hala daha iyi. AMD kendisini bu konuda geliştirmesi gerek fakat ne zaman yapar bunu bilmiyorum.

@alperbiskin, hayırlı olsun. Oyun konusunda benzer performans gösteriyorlar. MFG düşünmenize gerek yok. Gecikme yapan bir teknoloji. Hala gelişmesi gerekiyor ve gerekli değil. 1080P'de ihtiyaç duymayacaksınız.

Saf güçte eşitler diyebilirz 5060 Ti ve 9060 XT için.
NVIDIA yakında reflex 2 ve nöral gölgelendirme özelliğini getirecek.
AMD ise bugün veya birkaç gün içinde FSR redstone güncellemesi ile MFG getircek diyorlar.

@Emirhan Karalı, MFG hem NVIDIA, hem AMD'de bir yere kadar yararlı teknoloji değiller. Bu kadar övmeye gerek yok. 60 fps altında direkt olarak kötü, 60 - 80 FPS aldığında düşünülür fakat daha üstünde MFG ihtiyaç yok. Native olarak gecikme olmadan oynamak varken neden MFG muhtaç olayım? Şahsen biraz ayar kısarım yine FPS olarak daha iyi bir görüntü kalitesi alırım. Gecikme yaratıyor ve ne kadar yok deseniz bile kaçınılmaz bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…